Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Василівка у рейтингу кращих

Напередодні дня місцевого самоврядування голова Василівської міськради Сергій Лобинцев привітав голів квартальних комітетів міста, вручив їм подарунки і подякував за плідну співпрацю на благо розквіту та благоустрою громади. На зустрічі з квартальними мер підсумував зроблене за рік міською владою і озвучив пріоритетні напрямки роботи на найближче майбутнє.

Зокрема, Сергій Валентинович підкреслив, що продовжиться робота з будівництва свердловин та оновлення водопровідної і каналізаційної мереж міста. В проекті - освітлення вулиць, їх благоустрій, ремонт окремих покрівель на багатоповерхівках, ремонт доріг. Голова міськради звернувся до кожного квартального з проханням зустрітися з жителями своїх дільниць (особливо в приватному секторі) і обговорити питання підтримання чистоти і порядку біля своїх дворів та проконтролювати укладання договорів на вивезення сміття. Адже питання чистоти території Василівки сьогодні все ще у розряді найактуальніших.

Разом з тим, голова василівської громади не без гордості повідомив присутнім, що вже досягнуті певні результати роботи у цьому напрямку. Зокрема, Василівка цього року була відзначена на рівні облдержадміністрації і посіла І місце в рейтингу найкращих населених пунктів Запорізької області у сфері благоустрою, чистоти та порядку серед малих міст (населення до 50 тис. жителів). А колектив КП "Добробут" за сумою місць 2-х номінацій фінансово-господарської діяльності у загальнодержавній рейтинговій програмі з нагородження кращих комунальних та державних підприємств має право отримати офіційний статус "Комунальне підприємство року - 2013". Таке визнання дуже приємне, а тому потрібно до-класти максимум зусиль, щоб утримати високу планку і зробити своє місто ще кращим.

 

 

 

 

понеділок, 09 Грудня 2013 15:41 | Переглядів: 615

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]