Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

І ноутбук та цукерки від влади

Дійсно новорічний подарунок до Дня святого Миколая отримали від районної влади діти із сім’ї Передеріїв (с.Мала Білозерка). Голова райдержадміністрації Сергій Грачов та голова районної ради Сергій Джуган вручили родині новенький ноутбук. В сім’ї, а вірніше у дитячому будинку сімейного типу, Олени Степанівни та Сергія Васильовича Передеріїв сьогодні окрім трьох власних дітей проживає ще й рідний племінник та семеро дітей-вихованців. У цій дружній когорті завжди живуть під девізом: «Один за всіх і всі за одного».

Дух підтримки та взаєморозуміння відчувається у спілкуванні між дітворою та батьками і це не може не радувати. Святковий настрій додали ще й солодкі подарунки, які дітлахам вручили представники служби у справах дітей райдержадміністрації.

Сергій Грачов та Сергій Джуган побажали родині міцного здоров’я, злагоди, процвітання та успіхів у всіх починаннях: дітям — у навчанні, батькам — у їхній нелегкій батьківській праці. Ця родина, дійсно, приклад сімейного затишку, осередок любові і взаємоповаги.

Та не лише за подарунками приїхала родина цього дня до райцентру. На дітлахів та їх батьків чекало продовження свята святого Миколая у ЦКД — цікава казка та святкові виступи театрального й творчих колективів районного Центру культури та дозвілля.

 

Інформація та фото – редакція газети «НТ».

 

 

 

понеділок, 19 Грудня 2011 16:37 | Переглядів: 1074

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]