Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Захищаючи гірників

У Дніпрорудному відсвяткували урочисту дату — 50-річчя профспілковій організації Запорізького залізорудного комбінату. Було багато гостей, щира вдячність ветеранам — профспілковим активістам.

Як наголосив на урочистостях генеральний директор комбінату Олександр ФУРМАН:

— Запорізький залізорудний комбінат завжди відзначали не лише високі виробничі показники і економічна стабільність, але і продумана соціально-відповідальна політика, основана на принципах соціального партнерства. Сьогодні профспілкова організація залізорудного комбінату — сильна і міцна своїми традиціями, яка об’єднала у своїх лавах тисячі людей. За п’ять десятків років вона довела свою самодостатність, її шанують люди. Не так багато громадських організацій можуть похвалитися таким авторитетом. А показником високого рівня соціальної політики на підприємстві є наш колективний договір — один із кращих у гірничометалургій галузі України.

А голова профспілкового комітету Олександр Григорчук (на фото — в першому ряду в центрі профспілкового активу), вітаючи всю дружню родину гірників з ювілеєм, розповів історію створення профактиву комбінату.

— Шлях довжиною у півсторіччя не був легким для профспілкової організації. Але ми пройшли його гідно. Життя ставило складні завдання, та ми їх завжди з честю виконували. І мета наша залишається незмінною — завжди захищати інтереси людини праці.

Велику групу профспілкових активістів комбінату відзначено нагородами. Нагрудний знак Федерації профспілок України отримав Олександр Григорчук. Почесною грамотою центрального комітету профспілок металургів і гірників, зокрема, нагороджені: перший голова рудкому (1963-1966 рр.) Валентин Псарьов, колишній голова профкому шахти «Експлуатаційна» Борис Кетов (1986-1994 рр.), колишній голова профкому дробильно-сортувальної фабрики (1994-2009 рр.) Віра Олонець, Тетяна Дудка — голова профкому шахти «Прохідницька». Активісти профспілки нагороджені Нагрудними знаками, Почесними грамотами.

Олена Машталяр

 

четвер, 12 Грудня 2013 12:29 | Переглядів: 629

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]