Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Робота влади на розвиток території

Сьогодні керівник району Сергій Джуган зустрівся з представниками ТОВ «Будівельник – 2007». В ході робочої зустрічі були обговоренні питання взаємодії підприємства з виконавчою владою для впровадження виробничих та соціальних проектів.

Представник ТОВ «Будівник -2007» Тай Вен наголосив, що реалізація проекту, як ніколи актуальна у зв’язку з останнім візитом Президента України до КНР. На даний момент підприємство зіткнулося з певними труднощами у проведенні переговорів із ЗАТ «Запоріжжяобленерго» для отримання необхідних дозволів та відведенням землі під будівництво. Зауважив, що у разі отримання дозволу на початок будівництва інвестор зобов’язується прийняти участь у розбудові інфраструктури території та зареєструвати підприємство у Василівському районі.

 Поряд з інвестуванням будівництва спортивного комплексу на території Степногірської селищної ради, підприємці готові розглянути можливість залучення до будівництва артезіанської свердловини для водозабезпечення селища.

 Разом з цим, Тай Вен запропонував, у разі зацікавленості, презентувати проект розвитку сільського господарства на прикладі Дніпропетровської області.

 Голова райдержадміністрації повідомив, що політика розвитку району повністю співпадає з загальнодержавною політикою розвитку України. Висловив зацікавленість будь-якими проектами, які сприятимуть розвитку району.

 Сергій Джуган зауважив, що після проведення попередніх нарад, райдержадміністрація провела ряд консультацій та звернулася за роз’ясненнями для з’ясування спірних питань, які виникають в ході реалізації проекту, з метою їх вирішення в правовому полі. Наголос, що район і надалі зацікавлений в якнайшвидшому початку робіт, що дасть можливість вирішити ряд проблемних питань, які існують на території, зокрема з водопостачанням.

 Керівник Українського науково-дослідного проектно-розвідувального інституту Ю.Кошик повідомив, що вирішення питання щодо енергозабезпечення та відведення земельної ділянки під будівництво великою мірою залежить від участі райдержадміністрації. Проект відведення земельних ділянок оформлюється одним загальним документом, що призводить до значної затримки часу на його виготовлення. Попросив посприяти керівництво району у вирішенні цих питань.

 Голова райдержадміністрації зауважив, що було б доцільніше поетапно виготовляти технічну документацію, тому що у разі виготовлення єдиного проекту землеустрою, укладення договорів оренди буде можливим тільки після його затвердження в цілому.

 На прикінці зустрічі інвестори привітали мешканців Василівського району з наступаючими Новорічними та Різдвяними святами, в особі голови райдержадміністрації.

п'ятниця, 13 Грудня 2013 08:25 | Переглядів: 480

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]