Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

На часі - впровадження в сільгоспвиробництві нових, передових форм і методів сільгоспвиробництва

В райдержадміністрації, за участю голови РДА Сергія Джугана, відбувся семінар – нарада з питань сівозмін та виготовлення проектів землеустрою.

В заході взяли участь заступник голови райдержадміністрації Василь Зайцев, в.о. начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Володимир Самойленко, спеціалісти управління агропромислового розвитку РДА, спеціалісти ДП «Інститут землеустрою», Василівського відділу Держземресурси, управління контролю за використанням та охороною земель державної інспекції сільського господарства, керівники сільгосппідприємств, керівник проекту по дощувальним машинам, представник Запорізького регіонального управління «Надра-банку», начальник Василівського відділення «Надра-банку».

Відкрив семінар голова РДА Сергій Джуган, який наголосив на значенні роботи аграріїв для виконання Державної програми економічного розвитку, на необхідності активного впровадження в сільгоспвиробництві нових, передових форм і методів сільгоспвиробництва, застосування нової техніки і передових технологій.

Розглянуто і обговорено питання: розробки проектів землеустрою, які забезпечують еколого - економічне обґрунтування сівозмін; про вимоги земельного законодавства щодо виготовлення проектів землеустрою; про актуальні сівозміни на зрошувальному землеробстві з застосуванням дощувальних установок «Фрегат».

Учасників заходу зацікавила інформація про пропозиції щодо кредитування агропромислового комплексу, з якої поінформували представник Запорізького регіонального управління «Надра-банку» Г.Корж і начальник Василівського відділення «Надра-банку» Т.Скляр.

Під час обговорення питань учасники семінару-наради висловлювали свої думки, надавали пропозиції щодо піднятої теми, отримали кваліфіковані відповіді і консультації на всі питання.

 

понеділок, 16 Грудня 2013 10:27 | Переглядів: 560

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]