Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Сергій Джуган: «У Спорту немає віку»

В суботу 14 грудня в районному КЗ «Василівський ЦКД» проведено урочисті заходи з нагоди підведення в районі підсумків спортивного Року - 2013. Свято відкрив директор комунального закладу «Василівський ФОК «Таврія» Роман Білка, який привітав учасників заходу зі святом, поділився інформацією про здобутки Василівських спортсменів у 2013 році.

Голова РДА Сергій Джуган, вітаючи учасників заходу, зазначив, що в нашій країні розвитку фізкультури і спорту приділяється величезне значення. Наголосив: «Немає жодного сумніву, що лише здоровий спосіб життя наших земляків сприятиме оновленню Батьківщини, здійсненню багатьох добрих справ, подальшому розвитку найкращих традицій України. Розвиток фізичної культури і спорту є невід’ємною частиною державної політики влади, ці питання знаходяться в центрі уваги Президента і Уряду, що знаходить своє місце в державних програмах і заходах. Реальним прикладом стало успішне проведення чемпіонату з футболу ЄВРО - 2012. Взагалі, спорт не має віку, і саме фізична культура і спорт є для людини джерелом здоров’я і довголіття. В нашому районі його прихильниками є багато людей різних вікових категорій і масові заняття всіма його видами стали вже доброю традицією на території району. Підтримка фізкультурно-спортивного руху, зміцнення матеріально-технічної бази спортивних закладів району - це пріоритетне завдання керівництва району».

Спортсмени району мають високі досягнення як на районному, так і на обласному, Всеукраїнському рівнях. Керівники району і міста привітали спортсменів і тренерів, побажали успіхів і нових досягнень, кращим представникам, командам були вручені грамоти, медалі, спортивні Кубки Василівської РДА, райради, відділу освіти, молоді та спорту РДА.

Запорізька обласна федерація футболу нагородила Дипломом за участь у чемпіонаті Запорізької області з футболу Василівську команду «Таврія ИнТайм», грамотою Василівської районної ради у номінації «Кращий спортсмен 2013 року» нагороджені неодноразовий чемпіон обласних та Всеукраїнських турнірів з боксу, бронзовий призер чемпіонату ЦРФСТ України з боксу серед школярів Станіслав Степанов, який у 2013 році виборов звання чемпіона України серед кадетів з боксу і зарахований до основного складу збірної України; кращий гравець команди Дніпрорудненської міської ради з волейболу Ірина Кордис, яка у складі команди неодноразово займала призові місця у обласних турнірах і чемпіонатах; бронзовий призер Міжнародних змагань з вільної боротьби Микола Гнояной разом зі своїм тренером – викладачем з вільної боротьби, переможцем у номінації «Кращий тренер» Андрієм Богатирем.

Почесною грамотою РДА за відданість справі, вагомий особистий внесок у розвиток спорту нагороджені тренер-викладач з волейболу КЗ«Фізкультурно-оздоровчий клуб «Таврія» Лариса Багмет; тренер-викладач з боксу КЗ «Фізкультурно-оздоровчий клуб «Таврія» Андрій Захаров.

За підтримку і розвиток фізичної культури і спорту від КЗ «Василівський ФОК «Таврія» висловлено щиру вдячність і вручено пам’ятні відзнаки голові РДА С.Джугану; генеральному директору ТОВ «Василівський завод МК» О.Шеремету.

За підтримки районної виконавчої влади, органів місцевого самоврядування району з 2004 року в районі реалізується проект - дитячо-юнацька футбольна ліга. Подяки від виконавчого комітету районної громадської організації «Василівська районна федерація футболу» вручено Президенту Василівського футбольного клубу «СЛАВУТИЧ» А.Бородаю; Президенту футбольного клубу «СПАРТА» С.Артеменку; голові комітету «Арбітрів» районної громадської організації «Василівська районна федерація футболу» О.Ошуркову; голові комітету «Розвитку футболу» районної громадської організації «Василівська районна федерація футболу» В.Чабану; бухгалтеру районної громадської організації «Василівська районна федерація футболу» Г.Трусовій; голові комітету профспілок ЗАТ «ЗЗРК» О.Григорчуку, Балківському сільському голові М.Радченко; громадському спортивному кореспонденту ЗМІ Г.Мандичеву.

Для учасників заходу відбувся святковий концерт, поздоровлення митців художньої самодіяльності місцевого ЦКД.

 

 

понеділок, 16 Грудня 2013 16:59 | Переглядів: 624

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]