Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Миколай Святий крокує, добро й турботу нам дарує!

День Святого Миколая традиційно відкриває череду новорічних свят, які радують не тільки малечу, а й дорослих. Приємні миті отримання подарунків, веселі хороводи навколо ялинки, зустріч зі Святим Миколаєм, Снігуронькою та казковими героями — все це створює навколо малечі неймовірно святкову атмосферу радості і щастя, дарує часточку маленького дива.

Для того, щоб і цього року враження від свята стали для дітей незабутніми, доклали зусиль працівники творчих колективів ЦКД, служби у справах дітей РДА, центру соціальних служб для сім’ї, молоді та спорту, приватні підприємці, керівники районної та місцевої влади.

Яскраве, святкове шоу чекало на дітвору у ЦКД. Пісні, танці і, звісно, театралізоване дійство за участю Діда Мороза,Снігуроньки і їхніх друзів захопило увагу усього залу. Діти разом з зі своїми казковими героями розгадували загадки, співали. Родзинкою зустрічі стало «живе» послання від Святого Миколая, який «вийшов на зв’язок» через Інтернет і привітав усіх присутніх зі святом.

Щирими оплесками дякували діти за теплі слова голові райдержадміністрації Сергію Джугану, Сергію Лобинцеву та благочинному Василівського округу, протоієрею, настоятелю Свто-Петропавлівського храму Валерію Галущенку, які побажали маленьким василівчанам міцного здоров’я, успіхів у навчанні і, звісно, бути схожими на Святого Миколая, який дарував людям добро, турботу і увагу.

За доброю традицією після святкового дійства всі зібралися у дружне коло біля райцентрівської ялинки, на якій урочисто засяяли новорічні вогники. На завершення свята, хто бажав сфотографувався з Дідом Морозом та Снігуронькою на пам’ять.

Особливу увагу цього дня приділили дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування. Працівники ЦСССДМ та служби у справах дітей РДА запросили дітей разом з опікунами, піклувальниками та прийомними батьками до райдержадміністрації, де їх вітали зі святом і вручали подарунки голова РДА Сергій Джуган, його заступник Любов Ханенко, а також представники приватного бізнесу Тетяна Іщенко (ПП «Колобок»), Саніслав Бурлака. Понад 40 дітей даної категорії отримали разом з теплими словами привітань і солодкі дарунки.

Не залишилися поза увагою ЦССДМ і сім’ї, в яких виховуються діти-інваліди з тяжкими захворюваннями. Щоб створити дітям справді святковий настрій, працівники Центру за підтримки Департаменту соціального захисту населення організували виїзди «Новорічного експресу» у кожну таку родину, де Дід Мороз і Снігуронька особисто вручили діткам подарунки.

А ось для малечі василівських дитсадків солодощі та олівці від Миколайчика передав депутат Василівської міськради, приватний підприємець Віталій Щербак. Віталій Вікторович давно опікується проблемами дошкільних навчальних закладів, то ж не забув привітати діток і з цим важливим святом.

Найвищою подякою для дорослих були веселі і щасливі погляди дітлахів, їхні щирі посмішки і щиросердне «дякуємо!».

Світлана Лобач

 

 

четвер, 19 Грудня 2013 16:02 | Переглядів: 578

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]