Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Підприємствам та організаціям інвалідів надано пільгове оподаткування

Відбулося засідання регіональної комісії з питань діяльності громадських організацій інвалідів у Запорізькій області, яке провів заступник голови облдержадміністрації Андрій Гамов. Члени комісії зібрались, щоб визначити доцільність та право користуватися державною допомогою у вигляді пільг з оподаткування. Наразі до комісії звернулися чотири підприємства, які претендують на пільгове оподаткування у зв’язку з тим, що у них працюють люди з обмеженими можливостями.

Це Запорізька обласна організація Українського товариства глухих, «Рассвет-Плюс» Товариства осіб з пересадженими органами та осіб, які знаходяться на програмному гемодіалізі, «Агропристань» Всеукраїнської громадської організації інвалідів «ВЕЛІД», громадська організація працездатних інвалідів «Укрбудцентр».

 Кожне підприємство представляв керівник, який поінформував присутніх про соціальну значимість своєї діяльності, кількість працівників-інвалідів, рівень середньої заробітної плати.

 - Ці підприємства не просто працевлаштовують людей з обмеженими можливостями, але й надають їм можливість вести, наскільки це можливо, активне життя, відчувати себе повноцінними членами суспільства. Тому маємо максимально допомогти їм залишатися конкурентними на ринку товарів та послуг, - висловив переконання заступник голови ОДА Андрій Гамов.

 Підприємства «Укрбудцентр» та «Агропристань» наступного року планують створити додаткові робочі місця для інвалідів.

 Члени комісії розглянули звітні документи, які підготували керівники підприємств, проконсультувались з фахівцями податкової служби щодо доцільності надання їм права на пільгове оподаткування. За підсумками обговорення та голосування прийнято рішення рекомендувати голові облдержадміністрації надати пільги всім заявленим підприємствам.

 

 Управління у справах преси та інформації

середа, 25 Грудня 2013 11:12 | Переглядів: 554

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]