Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Фонд регіонального розвитку в 2014-му році збільшиться на 500 відсотків - Олександр Пеклушенко

Вчора в Києві відбулося засідання Ради регіонів під головуванням Президента України Віктора Януковича. У заході взяли участь керівники територій країни. Серед них був і голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Пеклушенко та голова обласної ради Віктор Межейко. Під час проведення Ради обговорили підсумки року і окреслили план роботи на 2014-ий рік. На думку керівника регіону, засідання Ради регіонів продемонструвало, що головний пріоритет роботи влади всіх рівнів незмінний: на першому місці - інтереси людини.

- Президент України Віктор Янукович, незважаючи на передсвятковий час, одразу задав робочий тон зустрічі, розмова була буденною з точки зору тих проблем, що обгооврювалися. Президент чітко і однозначно сказав, що 2013-ий рік - це рік випробувань, який нам належить завершити і який повинен стати базою для осмислення роботи влади в 2014-му році. Філософія роботи влади буде базуватися, насамперед, на інтересах простої людини. Людина - це основа всього в нашій роботі. А захист інтересів людини базується на законності. Президент чітко наголосив, що всі забаганки політиканів, повторюю, політиканів, а не політиків, в будь-якому випадку розіб'ються об законність. Закон і законність будуть основою роботи влади, - заявив Олександр Пеклушенко.

Крім того, голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко вважає справжнім економічним проривом угоди з Російською федерацією. На його думку, вони дадуть новий імпульс для розвитку регіонів.

- Угоди, укладені з Росією, це як ковток свіжого повітря. Це економічні контракти, що врятували Україну від колапсу. Ми в Запорізькій області виплатили всі зарплати, всі пенсії, сьогодні вирішується питання щодо закриття всіх заборгованостей на будівельних об'єктах. Вдумайтеся тільки в одну цифру - фонд регіонального розвитку збільшиться майже на 500 відсотків. Тому тепер найголовніша проблема - це проектно-кошторисна документація. Впевнений, ми її вирішимо. І кожна людина в цій країні, на прикладі дороги на своїй вулиці, на прикладі організації нових робочих місць, на прикладі створення нових дитячих садків, побачить і відчує - завдання, що поставлене Президентом України Віктором Януковичем, буде виконано. Людина в основі всього, економіка в перспективі – так я бачу філософію роботи свою і своїх колег, - наголосив голова облдержадміністрації.

 

Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

п'ятниця, 27 Грудня 2013 07:57 | Переглядів: 496

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]