Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Запорізька область – перша в Україні за темпами скорочення строку пошуку роботи для безробітних

Заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Гамов взяв участь у всеукраїнській селекторній нараді, яку провела Міністр соціальної політики Наталія Королевська. Учасники наради підбили підсумки роботи соціальної сфери країни, а також визначили пріоритетні напрямки роботи на 2014 рік.  Як повідомила Наталія Королевська, в Україні завершено виплату пенсій за грудень. Загалом же на ці потреби у 2013 році було направлено 250,3 млрд. грн., що на 17 млрд. грн. більше ніж торік. Урядовець підкреслила, що всі пенсії виплачені вчасно та в повному розмірі.

 Серед основних досягнень Мінсоцполітики у 2013 році названо перехід до роботи на випередження виникнення проблем та плановість роботи. За словами Міністра, завдяки злагодженій роботі вдалося не допустити виникнення додаткової заборгованості із заробітної плати та зберегти близько 300 тис. робочих місць.

 Коментуючи ситуацію в регіонах, Наталія Королевська подякувала керівництву Запорізької області за системну та ефективну роботу в напрямку скорочення строків пошуку роботи для безробітних у центрах зайнятості. На початку року Міністерством було поставлено завдання – скоротити строк пошуку роботи до 120 днів. Станом на 01.12.2013 у Запорізькій області цей показник дорівнював 95 дням – це кращий результат у країні.

 Як пояснив заступник голови Запорізької облдержадміністарції Андрій Гамов, такого результату вдалося досягти завдяки щільній роботі центрів зайнятості з керівниками підприємств, у результаті чого збільшилась кількість вакансій. Крім того, проводились місячники легалізації зайнятості та працевлаштування молоді, розробленио та впроваджено пілотний проект «Шляхи забезпечення соціально відповідального бізнесу».

 - Прикладом своєї роботи ви довели: якщо є бажання працювати ефективно, немає нічого неможливого. Дякую за продуктивну роботу, - звернулась до представника обласної виконавчої влади Наталія Королевська.

 Також у ході наради були розглянуті підсумки роботи соцпрацівників, які опікуються родинами, котрі опинилися в складних життєвих обставинах, а також соціальною підтримкою людей з інвалідністю, наданням соціальних послуг та гарантій тощо.

 

 Управління у справах преси та інформації ЗОДА

п'ятниця, 27 Грудня 2013 11:19 | Переглядів: 472

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]