Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Різдвяна казка продовжується

Феєрія новоріччя, святість Різдвяного вечора - для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів дитинства. Ранок 8 січня продовжував дарувати малечі району Різдвяні дива. Цього дня у ЦКД відбулося веселе новорічне свято для дітей пільгових категорій (з багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей-інвалідів), організоване за сприяння народного депутата України Володимира Бандурова.

Дітлахів щиро привітали зі святами голова райдержадміністрації Сергій Джуган, та помічник народного депутата В.Бандурова Валерій Кошеленко. Вони зичили кожній дитині міцного здоров'я, здійснення найзаповітніших мрій, а школярам - незабутніх вражень від новорічних канікул.

 - Нехай ваші серця будуть зігріті любов'ю і теплом, домівки повняться добром, радістю та Божим благословенням, а очі світяться щастям, - звучало зі сцени.

 150 хлопчиків і дівчаток спочатку подивилися новорічну виставу, яку для них підготував колектив дитячо-юнацького православного театру Запорізького Свято-Покровського кафедрального собору, а потім разом з Дідом Морозом та Снігуронькою танцювали навколо ялинки і отримували солодкі подарунки, які допоміг придбати В. Бандуров.

 Веселий настрій дітлахів, новорічний хоровод та щирі посмішки створювали справжню святкову новорічну атмосферу.

 Допомогли організувати і провести свято працівники Центру соціальних служб для сім'ї, молоді та спорту, служби у справах дітей РДА, відділу освіти, молоді та спорту РДА, районного центру культури і дозвілля.

 

 За матеріалами газети «Нова Таврія»

п'ятниця, 10 Січня 2014 08:03 | Переглядів: 470

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]