Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Ламати — не будувати

Сьогодні побачене на центральній алеї м.Василівки не просто збентежило, а обурило. Та що ж це за люди такі живуть у нашому місті чи, можливо, нелюди такі, яким заважає краса і охайність алеї?! Знову по-варварськи розбиті бордюри. Більше того, якщо раніше просто цеглини вибивали, то зараз їх роздрібнюють на шматочки. Не розуміло, навіщо свою злість виміщати на тій красі, що створили для городян міськрада, підприємці, меценати, небайдужі василівчани?!

Хочеться кричати у відчаї: люди, схаменіться! Адже такими своїми діями ви спустошуєте не лише красу наших вулиць, а, в першу чергу, свої душі!

Декілька слів виникло і на адресу патрульно-постової служби. Такий вандалізм у центрі міста відбувається вже не вперше. Можливо, треба посилити контроль по охороні громадського порядку? А то, дивись, навкруги все доламають безкарно. Бо ж ламати — не будувати…

До речі, не оминула гірка участь і дитячий майданчик у центрі міста (поблизу універмагу "Дніпро"). Паркан, зведений навколо майданчика, до половини зруйнували. Бетонні секції розбили і розкидали. У редакцію дзвонили багато схвильованих людей. І нарікали, і вимагали, і запитували: хто контролює правопорядок у місті у нічний час? Що для цього робить влада? Як пояснили у райвідділі міліції, за даним фактом злочину відкрито кримінальне провадження за статтею 194 Кримінального Кодексу України ("Псування майна"). Ведеться слідство. На жаль, поки що притягти до відповідальності нікого не вдалося, але заходи щодо посилення охорони порядку вжиті. Вдень на території міста вже чергують працівники Державної служби охорони, а вночі — патрульно-постової служби райвідділу.

 

 За матеріалами газети «Нова Таврія»

 

 

 

 

п'ятниця, 10 Січня 2014 14:35 | Переглядів: 524

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]