Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

На часі - поліпшення послуг пасажироперевезень

Заступник голови облдержадміністрації Петро Гончарук провів нараду щодо стану пасажироперевезень у регіоні, а також шляхів поліпшення якості послуг для населення. Безперечно, для нас головне – це безпека руху. Люди мають бути впевнені, що сідаючи до пасажирського транспорту, вони спокійно доїдуть до місця призначення.

Крім того, необхідно приділити особливу увагу культурі поведінки водіїв пасажирського транспорту, адже нерідко ми чуємо нарікання на грубощі з боку водіїв, паління за кермом, розмови по мобільному телефону, - зазначив Петро Гончарук. Посадовець наголосив, що перед владою також стоїть завдання щодо того, щоб запоріжцям не доводилося йти пішки до зупинки по кілька кілометрів. Для цього необхідно, щоб відповідні структурні підрозділи місцевих органів влади зробили інвентаризацію всіх наявних маршрутів, прислухалися до громадськості та підготували відповідні пропозиції, з урахуванням соціальних нормативів.

 - Для підвищення культури поведінки водіїв пасажирського транспорту ми будемо проводити відповідні семінари, після яких водії отримуватимуть сертифікати, які будуть розміщуватися в транспорті. Ми повинні донести це до кожного водія. Ці курси не будуть обов’язковими, ми будемо спілкуватися з керівниками підприємств, які займаються перевезенням пасажирів. Для водіїв вони проходитимуть на безоплатній основі, - підкреслив Петро Гончарук.

 

 Управління у справах преси та інформації ЗОДА

п'ятниця, 10 Січня 2014 16:00 | Переглядів: 433

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]