Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

У новий рік — з піснями і обрядами!

Продовжуються новорічні святки, оповиті народними традиціями і звичаями. Гучними святкуваннями та веселими колядками вже віідлунало Різдво. Зустріли жителі Василівського району і Новий Старий рік, вшановуючи водночас Преподобну Меланію та Святого Василя. Щоб знову і знову пригадати найяскравіші українські обряди та детальніше розповісти про новорічні свята і прикмети, працівники відділення соціально-побутової адаптації районного територіального центру у своєму клубі «Відродження» організували для підопічних ветеранів святковий захід за участю фольклорного ансамблю ЦКД «Струни серця» (кер. Сергій Бедрик), дитячого хору учнівської молоді (кер. Михайло Жолован), вокалістки з Малої Білозерки Ольги Червоненко і навіть фокусника-ілюзіоніста Сергія Лебедя з Василівки.

Щирими піснями, колядками і щедрівками вітали присутніх виступаючі. Ведучі свята розповіли про традиційні святкові страви, які здавна прийнято було готувати у ці новорічні дні. Зупинилися на народних прикметах та ворожіннях, без яких не проходять святки.

 Щирі, сердечні привітання висловив ветеранам заходу і запрошений на свято голова райдержадміністрації Сергій Джуган. Керівник району побажав кожному міцного здоров’я, родинного благополуччя та впевненості у завтрашньому дні. А ще — залишатися у новому році завжди «на коні» і з впевненістю долати будь-які труднощі. До привітань приєдналися і голова районної ради ветеранів Віктор Живиця та голова ветеранської організації Василівки Лідія Слободян. Всі зичили ветеранській спільноті добра, злагоди та нових здобутків у прийдешньому новому році.

 Ветерани ж, у свою чергу, щиро дякували за теплі слова і окреме спасибі адресували керівнику відділення соціально-побутової адаптації Людмилі Стадніковій та її колективу, які влаштували такий чудовий святковий захід.

 

За матеріалами газети «Нова Таврія»

 
 
 

 

 

середа, 15 Січня 2014 12:54 | Переглядів: 523

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]