Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Аварійно-рятувальні та дорожні служби готуються до негоди

Заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук взяв участь у всеукраїнській селекторній нараді, яку провів Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул. Учасники заходу розглянули актуальні питання реформування житлово-комунального господарства, а також організацію роботи всіх служб на місцях у зв’язку з різким похолоданням.

Вже наступного тижня синоптики прогнозують сильне зниження температури повітря, в деяких північних, центральних та східних регіонах - до 20 морозу.

 - У регіонах необхідно підготувати і при значному зниженні температури оперативно розмістити пункти обігріву для громадян. Також потрібно забезпечити роботу соціальних патрулів, до яких мають входити медики, працівники соціальних служб, рятувальники, правоохоронці, волонтери, - наголосив Олександр Вілкул.

 Крім того, напоготові мають бути й аварійно-ремонтні бригади, дорожні служби та служби з надзвичайних ситуацій. Уже зараз особлива увага має бути приділена стану комунальної техніки, запасам палива та посипних матеріалів.

 За даними представника «Укравтодор» на підприємствах є запаси соляних сумішей – 510 тис. т, технічної солі – 40 тис. т, дизпалива та бензину - 1435 т.

 Також урядовець наголосив на необхідності дотримуватись дисципліни розрахунків за спожитий газ у період проходження опалювального сезону, при цьому працювати над скороченням споживання газу. За даними Олександра Вілкула, торік вдалося скоротити споживання майже на 10%.

 Найбільш критична ситуація із розрахунками за блакитне паливо у м. Київ, Харківській, Львівській, Донецькій та Дніпропетровській областях.

 Щодо Запорізької області Петро Гончарук повідомив, що ситуація із розрахунками перебуває на постійному контролі керівника обласної виконавчої влади. Рівень розрахунків запорізьких споживачів за 2013 рік складає 40%. Найбільші боржники – концерн «Міські терлові мережі» м. Запоріжжя, «Мелітопольські теплові мережі», «Токмак теплоенергія».

 

 Управління у справах преси та інформації ЗОДА

п'ятниця, 17 Січня 2014 10:46 | Переглядів: 501

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]