Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Олександр Пеклушенко: «Майбутнє України та Запорізької області - в руках молоді»

Напередодні Дня Соборності та Свободи України голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко провів зустріч із запорізькими студентами. В актовому залі першого корпусу Запорізького національного університету зібралося біля 150 студентів послухати лекцію керівника регіону на тему значущості такого державного свята як День Соборності та Свободи України.

Олександр Пеклушенко наголосив, що дата 22 січня має стати приводом зайвий раз замислитися щодо консолідації та єднання українського народу і всієї країни. Саме до цього закликає громадян України і Президент Віктор Янукович. Крім лекції, зустріч передбачала спілкування студентів з головою облдержадміністрації у форматі діалогу. Молодь запитувала про соціально-економічну ситуацію в країні, про роботу державних органів влади. Також цікавились перспективами розвитку нашого регіону. Один зі студентів поскаржився на те, що зараз важко знайти роботу. Олександр Пеклушенко запевнив студентів, що знає про цю проблему і обласна влада працює над ії розв’язанням, але вважає, що коли є серйозна мотивація, то можна подолати будь-які перепони. А для того, аби студенти зрозуміли, наприклад, що таке робота голови облдержадміністрації, керівник регіону запропонував провести з ним один робочий день.

- У нашій країні кожен бажаючий може і знайде свою роботу. Для цього потрібні деякі головні якості. Перша і найголовніша риса - доброзичливість. Врахуйте це, коли будете писати резюме. Доброзичливість, здатність працювати в команді. І пристрасть до роботи. Готовий взяти 10 студентів до себе для знайомства с моєю роботою. Щомісяця один з них проводитимемо робочий день з губернатором. Теж саме ми зробимо і з моїми заступниками. Вдячний вам за ваші очі. Бачу в цих очах майбутнє нашої України і нашого Запорізького краю, - заявив Олександр Пеклушенко.

 Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

середа, 22 Січня 2014 08:43 | Переглядів: 447

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]