Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Область готується до посилення зимової негоди

Прогноз погоди на найближчі дні невтішний. Як розповіли запорізькі синоптики на нараді з питань життєдіяльності регіону, очікується різке погіршення погодних умов - буде багато снігу і посилення вітру. Тому всі профільні служби переведені в особливий режим роботи. Підвищена увага приділяється стану доріг на територіях.

За словами заступника начальника Служби автомобільних доріг у Запорізькій області Геннадія Тимченка, є все необхідне для ліквідації наслідків негоди. - Ми поповнили запаси паливно-мастильних матеріалів. Є достатня кількість бензину і солярки. Крім того, повністю забезпечені посипним матеріалом. Вся техніка в робочому стані. Всього готові до забезпечення безперебійного проїзду по території області 207 одиниць техніки, - доповів Геннадій Тимченко.

 Про свою готовність розповіли і співробітники обласного управління ДАІ. Кількість патрулів збільшено, основні магістралі під постійним контролем дорожньої міліції. Служба екстреної медичної допомоги також працює стабільно. Таких випадків, коли бригада не доїхала б до пацієнта не зафіксовано. У сільській місцевості використовуються повнопривідні машини швидкої допомоги підвищеної прохідності. Всі лікувальні заклади регіону працюють з дотриманням температурних нормативів. Перебоїв з постачанням енергоносіїв не має. За словами голови облдержадміністрації Олександра Пеклушенка, за усіма напрямками ситуація має бути під постійним контролем.

 - Вимагаю максимально моніторити ситуацію, особливо в сільській місцевості. Не ризикувати заради показників. Відстежуйте температурний режим. Ризиків для дітей не повинно існувати. Якщо потрібно - оголошуйте карантин. Ставлю мобілізаційне положення для керівників всіх підрозділів. Ніяких відпусток, вихідних - працювати цілодобово. Пенсії, постачання населення продуктами, виплата зарплат, постачання тепла – все це головні пріоритети нашої роботи, - заявив керівник регіону.

 

Управління у справах преси та інформації ЗОДА

вівторок, 28 Січня 2014 07:47 | Переглядів: 522

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]