Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Хто найспритніший?

Зима — пора новорічних свят, розваг і приємних подарунків. І хто, як не діти, найбільше полюбляє провести своє дозвілля весело, з іграми та солодощами. Днями у Шевченківській ЗОШ пройшов цікавий святково-різдвяний захід з конкурсами на кмітливість, швидкість та винахідливість.

Організували це веселе свято члени громадських організацій "Вільна молодь Запоріжжя" та "Місто без наркотиків", які в рамках акції "Різдвяні подарунки" зустрічалися не лише із школярами Шевченківської ЗОШ, а й з наймолодшими учнями Василівської школи-інтернату, де вручали малечі іграшки та святкові вбрання для дівчаток, а також передали до районного кабінету довіри при райлікарні та у тубдиспансер дитяче харчування для дітей із малозабезпечених сімей і солодощі для хворих на туберкульоз.

Понад 30 дітлахів Шевченківської ЗОШ зібралися у спортивній залі, щоб позмагатися за звання найспритнішого та найкмітливішого. Дві групи добровольців із різних класів доводили, що їхня команда сильніша.

Оцінювало змагання компетентне журі із вчителів школи. За підсумками гри солодощами з іграшками нагородили найактивніших гравців з кожної команди: Нерсеса Карапетяна, Люду Виноградову, Олю Костецьку, Володимира Білика, Влада Шевченка, Віктора Шовкопляса, Кристину Мельникову та Олександра Куріпку.

Всі інші учасники свята отримали просто солодкі подарунки, які їм вручили члени Шевченківського відділення громадських організацій "Вільна молодь Запоріжжя" та "Місто без наркотиків" на чолі з Анною Дорошенко та Олексієм Жариковим. Ще близько 40 учнів, які не були присутні на святі, отримали подарунки наступного дня, коли прийшли до школи.

Директор школи Тамара Прінь, вчителі, учні щиро дякували організаторам заходу, а також спонсору — керівництву ТОВ "Торговий дім "Амстор" за чудове свято і прагнення бути ближче до дітей, залучати їх до корисного дозвілля. А у малечі залишилась купа позитивних емоцій.

Світлана Лобач.

 

вівторок, 28 Січня 2014 14:17 | Переглядів: 482

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]