Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Проїзд по автодорогах області забезпечено, працює снігоприбиральна техніка

Наразі температура повітря по області складає від -4 до -10 градусів, спостерігаються складні погодні умови. Зокрема, в Мелітопольському, Оріхівському та Василівському районах йде дощ з переходом у мокрий сніг. Покриття автодоріг засніжене, оброблене протиожеледними матеріалами. Про це повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Запорізькій області Сергій Ткаченко.

- Цілодобово на дорогах загального користування Запорізької області працюють усі 22 філії ДП «Запорізький облавтодор». Станом на 6 годину ранку на обробці автодоріг протожеледними матеріалами та розчищенні доріг від снігу працювало 116 одиниць техніки. У черговому режимі - 35 одиниць техніки, - зазначив Сергій Ткаченко.

 Наразі проїзд по автодорогах області забезпечено. Дорожньо-транспортних пригод, причиною скоєння яких стали незадовільні умови утримання доріг, не зафіксовано.

 - Ми звертаємося до водіїв великовагових транспортних засобів з проханням відмовитися від поїздок у несприятливу погоду, а в разі такої потреби використовувати засоби проти ковзання, а саме відповідні шини та ланцюги. Просимо поставитися з розумінням до тимчасових незручностей, викликаних роботою підрозділів ДП «Запорізький облавтодор» по очищенню доріг від снігу, - підсумував Сергій Ткаченко.

 За інформацією Головного управління ДСНС у Запорізькій області, протягом останньої доби бійці ДСНС 12 разів надавали допомогу водіям, які опинились у сніговому полоні. Всього вилучили 30 автомобілів, а також близько 70 людей, з них 10 дітей, які потребували допомоги. Ніхто не постраждав, допомога медиків не знадобилась.

 Для ліквідації наслідків негоди залучалось 12 одиниць рятувальної і важкої інженерної техніки та 45 чоловік особового складу. На місці події працювали фахівці ГУ ДСНС України в Запорізькій області, співробітники аварійно-рятувального загону спеціального призначення та підрозділи на місцях.

 

 Управління у справах преси та інформації ЗОДА

вівторок, 28 Січня 2014 14:48 | Переглядів: 463

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]