Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Спортивна надія району

У Василівському районі багато здібних дітей та молоді. Вони щоразу дивують та радують нас своїми спортивними досягненнями, прославляють Василівський край та мріють про олімпійські нагороди. Приємно, коли молодь займається корисною справою, бачить у житті мету та наполегливо йде до неї.

Так, гордістю нашого району у легкій атлетиці є вихованці ДЮСШ КЗ «ФОК «Таврія»: Олексій Алєксандров, Діана Богатир та Олексій Каніболоцький.

Юні спортсмени нещодавно брали участь у Малому чемпіонаті України та, отримавши гарні результати у змаганнях, увійшли до збірної і тепер готуються до чемпіонату України, котрий відбудеться у січні нового року.

Олексій Алєксандров навчається у 11 класі гімназії «Сузір’я». Хлопець займає перше місце за рейтингом у легкій атлетиці району. У зимовому Чемпіонаті України з легкої атлетики Олексій отримав срібло, також він неодноразовий чемпіон Запорізької області.

Не менші досягнення і у Діани Богатир, яка вчиться у 9 класі Василівської ЗОШ № 1. Цього року дівчина брала участь у літніх іграх України. Неодноразова чемпіонка області.

Не відстає і Олексій Каніболоцький, вихованець гімназії «Сузір’я» (8 клас). Юнак теж чемпіон області, і йому немає рівних у стрибках у довжину та бігу на 60 метрів.

На жаль, великою перешкодою для розвитку цих здібних дітей є брак коштів, адже той чи інший виїзд вимагає спонсорської підтримки. Батьки, тренер Сергій Алхутов докладають максимум зусиль аби юні спортсмени мали змогу і надалі здобувати перемоги на змаганнях.

- Хотілося, щоб діти більше приділяли уваги заняттям спортом, частіше виїжджали на змагання, - говорить Сергій Костянтинович. – Сьогодні їм дуже не вистачає фізичних вправ, руху, а також бажання займатися спортом. Тож бажаю дітям, молоді, усій спортивній спільноті у Новому році здоров’я, активної життєвої позиції, гарного святкового настрою, щоб у нашому районі було ще більше чемпіонів не лише області, а й України, Європи та світу! З Новим роком!

 

Інформація редакція газети «НТ»

 

четвер, 29 Грудня 2011 11:26 | Переглядів: 954

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]