Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

На шляху до омріяної справи

Ми неодноразово розповідали про колишніх безробітних, які за допомогою одноразової виплати допомоги змогли започаткувати власну справу. Ось іще приклад. Л.В.Каулько вимушена була звільнитися з роботи за згодою сторін у листопаді 2013 року. Не втрачаючи час, зареєструвалась у центрі зайнятості з метою отримання допомоги у пошуку роботи. Декілька місяців марних спроб. Нічого належного. Тоді Лілія вирішила спробувати свої сили та знання і започаткувати власну справу.

Отримавши консультації спеціалістів центру зайнятості і відвідавши тематичні семінари, пішла на курси "Основи підприємницької діяльності", які пройшли на базі Василівського коледжу ТДАТУ, та захистила там бізнес-план на тему "Надання юридичних послуг". Тему бізнес-плану вибрала близьку для себе, бо має вищу юридичну освіту і достатній досвід роботи (3 р. 6 міс).

— Спілкування з центром зайнятості дало мені можливість використати набуті знання і практичний досвід для отримання доходів, рівень яких визначатиме якість життя. Підприємницька діяльність для мене — це, передусім, свобода вибору, незалежність та впевненість у собі, реальна необхідність реалізувати оригінальну ідею, мета якої — професійний захист прав і законних інтересів клієнтів, надання їм правової допомоги у вирішенні складних, суперечливих та неординарних питаннях. Основний принцип моєї ідеї — своєчасна, якісна та практична допомога клієнтам з чітким планом дій. Я розраховую надавати юридичні послуги не лише фізичним, але і юридичним особам.

А саме: консультуватиму людей у галузі корпоративного права, податкового планування та обліку, з питань зовнішньоекономічної діяльності; складання позовів; договорів; допомагатиму у підготовці та складанні документів для здійснення державної реєстрації суб'єктів підприємницької діяльності; комплексному веденні справи в суді, вчиненні дій із забезпечення державної реєстрації суб'єктів підприємницької діяльності, громадських організацій тощо. Я планую надавати юридичні послуги у прийнятних для клієнта формах — як в офісі, онлайн, так і з виїздом до клієнта. Надаватиму ці послуги через укладення договорів як з громадянами на представництво їх інтересів, так і з юридичними особами на їх абонентське обслуговування.

Цінність моєї послуги в тому, що я, отримавши бухгалтерську та юридичну освіту, маю достатній рівень знань, необхідних для юридичного супроводу юридичних осіб, в т. ч. органів місцевого самоврядування, нормо-творчій діяльності, достатній практичний досвід ведення бухгалтерського обліку та фінансової звітності. Для отримання консультації зателефонуйте на №097-318-96-61 і ми разом вирішимо всі питання.

Ось бачите, які у нас сміливі й ідейні клієнти. Центр зайнятості завжди допоможе тому, хто ризикує відкрити власну справу, хто хоче працювати. Звертайтесь до нас: м. Василівка, вул. Чекістів,39-а та за тел. 7-42-83.

Наталія Пацаль
начальник відділу активної підтримки безробітних районного центру зайнятості.

 

п'ятниця, 31 Січня 2014 12:46 | Переглядів: 549

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]