Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Спасибі, майстре, за руки золоті!

Не так давно у Василівці відкрилося відділення соціально-побутової адаптації КУ "Терцентр", яке займається наданням побутових послуг пенсіонерам (масаж, перукарські послуги, дрібна робота по домашньому господарству, тощо). І оплата цілком доступна. Для людей похилого віку це відділення — просто знахідка.

Адже, якщо потрібна певна допомога, необхідно лише зателефонувати за номером 7-33-86, зробити замовлення і вам призначать день і час, коли все буде зроблено. Незважаючи на короткий термін роботи, колектив відділення, який очолює Людмила Стаднікова, вже встиг себе зарекомендувати. Молоді, відповідальні, уважні — соціальний працівник Наталія Смичок, психолог Галина Юречко, медична сестра (масаж) Анна Величко, перукар Марина Кобан, соціальний робітник Андрій Полобок — кожен вболіває за свою справу душею.

Особливу подяку хочу висловити саме Андрію Васильовичу Полобоку, який допоміг мені з проведенням ремонтних робіт. Я просто у захваті від цієї людини! Дійсно майстер-золоті руки! Адже він і тесляр, і сантехнік, і електрик, і вантажник… До того ж, уважний, дисциплінований, чесний, порядний, завжди якісно виконує свою роботу. Побільше б таких! Лише завдяки його допомозі я подужала свій ремонт. Щире спасибі Вам, Андрію Васильовичу! Нехай Бог дає Вам і Вашим рідним здоров'я та щастя на довгі роки!

Не можу не сказати теплих слів подяки і на адресу моїх дорогих сусідів — Ольги Четвертак, Олени Шеховцової та Ольги Шалоіменко. Не буду перераховувати, хто і що допомагав робити, але скажу так: "не купуй дім, купуй сусіда". І мені у цьому сенсі пощастило. Я вдячна кожному за розуміння, підтримку і добрі поради.

З вдячністю Марія Чумак, пенсіонерка, м. Василівка.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Колектив відділення соціально-побутової адаптації територіального центру соціального обслуговування звертається з проханням до всіх небайдужих людей, до тих, хто має допоміжні засоби реабілітації (інвалідні візки, ходунки, милиці), якими не користується, надати їх до пункту прокату відділення. Будемо вам щиро вдячні. Можливо, саме ваша увага стане дійсною допомогою тим, хто її дуже потребує.

Наш телефон: 7-33-86, адреса: м. Василівка, вул. Чекістів, 9-А (район — стадіон Василівської ЗОШ №1).

 

п'ятниця, 31 Січня 2014 12:50 | Переглядів: 556

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]