Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Дитсадок у подарунок

Рік, що минає залишає добрі спогади для жителів с. Верхня Криниця, адже у 2011-му в селі, нарешті, побудували нову артезіанську свердловину, для вирішення проблеми з водопостачанням та відкрили при школі групу дитсадка.

— Новий рік зустрічаємо з деяким полегшенням, адже приємно усвідомлювати, що намічені цілі були досягнуті, отже у 2012-му з новими силами приступимо до виконання нових планів, — говорить голова Верхньокриничанської сільради Валентина Саєнко.

— Зовсім недавно, на свято Святого Миколая, 19 грудня, наш дитсадок відкрив двері для своїх маленьких вихованців. Цієї події чекали щонайменше 24 родини у селі, адже саме на стільки місць розрахована група. З липня 2011 року директор школи, депутат райради Світлана Сіра почала опікуватися роботою з реконструкції приміщення школи. На її плечі ліг основний тягар роботи та вона гідно все витримала. Проблем виникало чимало і допомагали всі: від жителів села до керівництва району. Будівельні роботи виконувала фірма-підрядник ПП «Галант» (Л. О.Чернігівський). І ось сьогодні діти віком від 2 до 5 років (група різновікова) із задоволенням відвідують свій дитсадок. На жаль, ми не змогли поки що задовольнити потреби усіх бажаючих відвідувати дитсадок, та, сподіваюся, у подальшому це питання буде також врегульовано.

А щоб малечі тут було комфортно і цікаво дорослі потурбувалися про найнеобхідніше. Батьки, за що їм щира подяка, подарували дитсадку іграшки, пральну машину та штори. А депутат райради Андрій Поліон — телевізор. Як бачите подарунки, дійсно, новорічні.

Від щирого серця вітаю наших маленьких вихованців з Новим роком, а разом з ними і всіх, хто докладав зусиль для відкриття дитсадка. Зі святом усіх жителів Верхньокриничанської сільради! Нехай новий 2012-й буде для кожного щедрим на добро, здоров’я і щастя!

 

Інформація редакція газети «НТ»

 

 

четвер, 29 Грудня 2011 13:46 | Переглядів: 1128

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]