Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Підвели підсумки минулого року та планували на майбутнє

Відбулось засідання колегії райдержадміністрації під головуванням Сергія Джугана. У засіданні прийняли участь голови міських, селищної та сільських рад, керівники відділів та структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники територіальних органів центральних органів виконавчої влади, керівники підприємств, установ, організацій різних форм власності, представники засобів масової інформації. На засідання розглянуто 7питань.

З першого та двох послідуючих питань черги денної «Про стан контрольної діяльності та виконавської дисципліни у райдержадміністрації за підсумками 2013 року та заходи щодо посилення контролю за виконанням документів», «Про підсумки роботи з розгляду звернень громадян у райдержадміністрації за 2013 рік та основні завдання на 2014 рік», «Про стан реалізації «Стратегії державної кадрової політики на 2012-2020 роки» в райдержадміністрації за підсумками 2013 року та основні заходи на 2014 рік» доповів Холоша Андрій Іванович керівнику апарату райдержадміністрації.

 З питання черги денної «Про заходи щодо усунення виявлених недоліків під час комплексної перевірки делегованих повноважень органів виконавчої влади виконавчим комітетом Кам'янської сільської ради Василівського району Запорізької області» поінформував Кам'янський сільський голова Срориця Вячеслав Миколайович.

 Завдання про виготовлення генеральних планів населених пунктів району довела до відома керівників територій начальник відділу архітектури та містобудування райдержадміністрації, головний архітектор району Світлана Якубовська.

 По питання черги денної «Про підсумки виконання місцевих бюджетів за 2013 рік» доповіла начальник управління фінансів райдержадміністрації Вікторія Кривуля.

 Згідно вимог Указу Президента України «Про заходи щодо забезпечення здійснення місцевими державними адміністраціями виконавчої влади на відповідній території» до порядку денного було включено питання «Про виконання плану роботи та стан справ в управлінні Пенсійного фонду України в Василівському районі Запорізької області з метою здійснення державного контролю, покладеного на райдержадміністрацію» по даному питанню доповів перший заступник начальника управління Ігор Павліченко.

 Всі заплановані питання було ретельно розглянуто членами колегії, з п’яти питань прийняті відповідні розпорядження голови райдержадміністрації.

середа, 05 Лютого 2014 14:05 | Переглядів: 578

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]