Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Реформи медицини – з урахуванням думки громади

На виконання соціальних ініціатив Президента України В.Януковича в Василівському районі продовжується проведення роботи щодо реформування та розвитку медичної галузі. Дане питання знаходиться на постійному контролі районної виконавчої влади. 4 лютого голова РДА Сергій Джуган здійснив виїзну робочу зустріч з адміністративно-господарським активом....

Степногірської селищної ради. В заході також взяли участь заступник голови РДА Л.Ханенко, депутат Запорізької обласної ради К.Луценко, Степногірський сільський голова І.Кондратюк, головний лікар КУ «Василівський центр ПМСД» І.Джуган, завідуюча Степногірською амбулаторією загальної практики сімейної медицини О.Олійник, представники місцевої громади.Розпочалася поїздка очільника району та осіб, що його супроводжували, з відвідування колишньої дільничної лікарні.
Після огляду приміщення і обладнання стаціонарного відділення місцевої АЗПСМ відбулася зустріч з адміністративно-господарським активом селищної ради. Відкриваючи зустріч, С.Джуган наголосив, що всі питання практичного виконання соціальних ініціатив Президента України з питань реформування медичної галузі, реорганізації роботи медичних закладів на території району, зокрема роботи Степногірської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, будуть вирішуватись лише після їх широкого узгодження, обговорення з місцевою громадою.
Детально та ґрунтовно розглянуто цілу низку питань, що турбують як керівників території, медичних працівників, так і пересічних громадян Степногірська. Зокрема, обговорено питання розміщення денного стаціонару, подальшого розвитку матеріально-технічної бази амбулаторії ЗПСМ, медичного обслуговування та забезпечення доступності медичної допомоги для населення території.

 

середа, 05 Лютого 2014 15:44 | Переглядів: 482

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]