Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Формування патріотичних почуттів у дошкільників засобами народознавства

На базі КДНЗ № 6 «Струмок» Дніпрорудненської міської ради відбулося засідання РЦМК для вихователів молодшого дошкільного віку Василівського району з теми «Формування патріотичних почуттів у дошкільників засобами народознавства».

Метою засідання було сформувати у педагогів творчий підхід до підбору форм, методів та прийомів реалізації завдань громадянського виховання.

Практичною частиною засідання було проведення вихователем молодшої групи КДНЗ № 6 «Струмок» Дніпрорудненської міської ради Бабаніною Світланою Юріївною відкритого інтегрованого заняття в групі молодшого дошкільного віку за темою «Пташок викликаєм з далекого краю»,присвяченогоСтрітенню. Вона також провела майстер-клас «Ліпимо з солоного тіста», під час якого вихователі району ознайомились з етапами та прийомами роботи з солоним тістом.

Вихователь молодшої групи КДНЗ № 6 «Струмок» Дніпрорудненської міської ради Головко Олена Володимирівна презентувала виставку дидактичних ігор народознавчого змісту.

В ході теоретичної частини методист КДНЗ № 6 «Струмок» Дніпрорудненської міської ради Михаленко Надія Володимирівна під час слайд-презентації з теми «Формування патріотичних почуттів у дошкільників засобами народознавства» розкрила зміст життєдіяльності дитини, який визначено у Базовому компоненті дошкільної освіти, та представила присутнім форми роботи з дітьми та батьками з народознавства.

Практичний психолог КДНЗ № 6 «Струмок» Дніпрорудненської міської ради Сосонна Тетяна Петрівна виступила з питанням «Вплив народознавчого матеріалу на емоційно-чуттєву сферу дошкільника».

Вихователь середньої групи КДНЗ № 6 «Струмок» Дніпрорудненської міської ради Масна Оксана Олегівна поділилась досвідом роботи з теми «Виховання патріотичних почуттів до рідного міста засобами мистецтва архітектури».

Учасники семінару обмінялися педагогічними ідеями щодо ознайомлення дошкільників з традиціями українського народу. Робота семінару була плідною і результативною та дістала схвальні відгуки педагогів.

 

понеділок, 17 Лютого 2014 14:14 | Переглядів: 1131

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]