Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Художньо-естетичний розвиток дітей дошкільного віку у світлі вимог Базового компонента дошкільної освіти

На базі Василівського КДНЗ санаторного типу № 4 «Струмочок» Василівської міської ради (для ослаблених дітей, дітей, що часто хворіють та дітей з вадами мови) відбулося засідання районної циклової методичної комісії для вихователів середніх та молодших груп дошкільних навчальних закладів Василівського району з теми: «Художньо-естетичний розвиток дітей дошкільного віку у світлі вимог Базового компонента дошкільної освіти».

Вихователь середньої групи Литвин Любов Миколаївна доповіла про вимоги Базового компонента щодо розвитку художніх і творчих здібностей дітей. Кириченко Галина Олексіївна розкрила питання з досвіду роботи про особливості художньо-естетичного розвитку дітей в дошкільному закладі.

Присутні переглянули заняття «Мандрівка в ательє мод», яке підготувала вихователь середньої групи Марценюк Людмила Леонідівна.

Досвідом з питання організації гурткової роботи в дошкільному закладі поділилася з вихователями району методист даного КДНЗ Ігнатенко Ольга Олександрівна. До уваги присутніх було представлено розробки з тем: «Пісочна терапія», «Чарівна вишиванка», «Творимо дива своїми руками», «Ательє «Зірочка», «Умілі рученята у мене, в мами й тата», «Юні кухарі», «Маленькі актори», організована виставка «Майстерня дитячих мрій».

 

понеділок, 17 Лютого 2014 14:22 | Переглядів: 765

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]