Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Відбулося засідання районної комісії при голові РДА з розгляду звернень громадян

Сьогодні голова районної ради Денис Калінін взяв участь у засіданні комісії з питань розгляду звернень громадян, яку очолив голова райдержадміністрації Сергій Джуган. Головуючий окремо зупинився на 5 зверненнях, які надійшли до райдержадміністрації минулого року в рамках проекту Президента України «Діалог з країною». Всі вони знаходилися під особистим контролем голови райдержадміністрації та були уважно розглянуті, проблемні питання вирішені, надано необхідні роз’яснення.

Зазначив, що у зверненнях до Президента України жителі району порушували питання щодо житлових проблем, соціального захисту, земельних питань тощо. У ході опрацювання звернень було вирішено низку соціальних проблем. Так, наприклад, громадянка Л.Огар, за категорією багатодітна родина, звернулася з питання надання матеріальної допомоги на придбання житла. За результатами розгляду між заявницею та Малобілозерською сільською радою досягнута домовленість про виділення їй матеріальної допомоги для придбання житла.

Опрацювання звернень, отриманих на «гарячу лінію» у рамках проекту «Діалог з країною» контролювалося особисто головою облдержадміністрації О.Пеклушенком та головою райдержадміністрації С.Джуганом.

Підводячи підсумки наради, голова райдержадміністрації наголосив, що сьогодні діяльність всіх гілок влади направлена на всебічний розгляд звернень громадян. При цьому зазначив на необхідності виконання обов’язкових умов – дотримання строків виконання, підготовки повних, вичерпних, аргументованих відповідей. Разом з цим, акцентував керівник району - «Не повинно бути формального підходу, бо за кожним заявником - конкретні обставини, долі людей. Тому робота зі зверненнями громадян є і залишається одним з пріоритетів в діяльності райдержадміністрації».

 

вівторок, 18 Лютого 2014 15:54 | Переглядів: 558

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]