Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Звернення голови облдержадміністрації Олександра Пеклушенка до жителів Запорізької області

Шановні запоріжці! Події, які відбуваються в країні, не можуть залишити байдужими нікого. Кривава бійня, котра розгорнулася у серці Києва, – жахливий наслідок безвідповідальності політиків від опозиції та агресивно налаштованих екстремістів та радикалів в їх рядах. Наголошую, що влада – Президент, Уряд – зробила все можливе для мирного врегулювання ситуації. Усі вимоги протестуючих було виконано. Але, як продемонстрували події 18 лютого, завданням політиканів було не пошук виходу з кризи, а банальне захоплення влади силовим методом. Жертвами цього нестримного бажання стали десятки загиблих мирних жителів, правоохоронців.

Сьогодні хаос та безлад охоплює західні регіони України.

Переконаний, що головним завданням влади Запорізької області – є збереження сталого функціонування усіх органів влади регіону та забезпечення безперебійної життєдіяльності усіх, без винятку, територій. У цих найскладніших умовах ми маємо зробити все належне, щоб запоріжці мали можливість ходити на роботу, отримувати заробітну платню, пенсії, лікуватися та водити своїх дітей у школи та дитячі садки.

Запевняю вас, що у влади Запорізької області, правоохоронних органів є усі важелі та повноваження для забезпечення правопорядку на території регіону.

Але залишатися осторонь подій, котрі поставили Україну на край прірви, ми, запоріжці, не маємо морального права. Повторюю, ця біда, нажаль, не мине жодного.

Для того, щоб мінімізувати негативні наслідки ситуації, котра склалася, закликаю громаду Запорізької області до збереження спокою та консолідації. Адже ми, запоріжці, маємо право відстоювати своє право на мирне життя на своїй землі. Запорізький край був, є та має залишитися територією миру, виваженості та злагоди.

Олександр Пеклушенко 
голова Запорізької обласної державної адміністрації

 

середа, 19 Лютого 2014 13:03 | Переглядів: 493

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]