Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Відбулась сесія районної ради

Сьогодні, головою районної ради Д.С.Калініним було проведено засідання тридцять першої (позачергової) сесії районної ради шостого скликання. На засідання сесії прибуло 17 депутатів. Також, в роботі сесії взяли участь заступники голови районної державної адміністрації, керівники органів місцевого самоврядування району, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, органів виконавчої влади району.

Скликання позачергової сесії обумовлено загостренням суспільно-політичної ситуації в країні.

Голова районної ради Д.С.Калінін запропонував розпочати сесію хвилиною мовчання за всіма загиблими у протистояннях на вулицях столиці.

На розгляд сесії винесено єдине питання «Про суспільно-політичну ситуацію в країні». Доповідала з даного питання голова постійної комісії районної ради з питань депутатської діяльності, етики, законності, боротьби із злочинністю, взаємодії з правоохоронними органами, прав людини та інформації, депутат районної ради Овчиннікова-Руденко Т.О.

Тетяна Олексіївна висловила свою стурбованість тривожними подіями в країні та повідомила про засідання президії районної ради, що відбулось напередодні 18 лютого 2014 року. Члени президії одностайно засудили провокаторів, які розпалюють ворожнечу та силове протистояння та підтримали необхідність негайного припинення масових заворушень, які супроводжуються насиллям, підпалами, погромами та в основі своїй несуть загрозу національній безпеці України. Доповідач ознайомила присутніх з текстом звернення та закликала депутатів підтримати його.

Наступним взяв слово депутат районної ради, керівник фракції Партії регіонів Грачов В.С. У своєму виступі Володимир Сергійович наголосив на необхідності забезпечення правопорядку відповідними структурами та всіма законними засобами, зауважив про необхідність кадрових змін в політиці, та висловив свою підтримку зверненню до Президента України.

Далі виступив депутат районної ради, голова фракції Комуністичної партії України Павленко С.П.. Савелій Петрович наголосив на міжпартійній єдності та необхідності радитися з народом України по всім важливим питання, в тому числі і в питанні євроінтеграції. Виголосив підтримку зверненню та запропонував встановити Президенту певний термін для врегулювання ситуації.

Депутат районної ради Шевченко О.М. також закликав всіх до єдності та висловив підтримку Президенту у більш рішучих діях для забезпечення стабільності в державі.

На підтримку звернення по врегулюванню ситуації висловились і представники місцевого самоврядування в районі – Василівський міський голова Лобинцев С.В. та Дніпрорудненський міський голова Матвєєв Є.С.

Голова районної державної адміністрації Джуган С.В. розпочав свій виступ зі слів звернення Президента України до українського народу. Наголосив на необхідності захистити нашу Батьківщину від закидів західних країн та США та закликав усіх до єднання і проведення роз’яснювальної роботи серед жителів району. Головним завданням голова райдержадміністрації окреслив розбудову країни, а для цього необхідна політична стабільність в державі.

Від імені ветеранів району виступив голова районної ветеранської організації Живиця В.К. В своєму виступі він запропонував організувати обговорення політичної ситуації в країні в трудових колективах району та винесення розгляду питання федералізації країни на самому високому рівні. Наголосив, що ветерани району підтримують звернення до Президента України.

Голова районної ради Калінін Д.С. наголосив на відповідальності депутатського корпусу за свій регіон та припиненні розповсюдження екстриміських закликів.

Загалом депутати районної ради одностайно підтримали звернення до Президента України з урахуванням внесених пропозицій.

Звернення.doc

 

 

 

 

 

середа, 19 Лютого 2014 17:34 | Переглядів: 564

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]