Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Оплоту волі й мужності вклонилися

Напередодні Дня захисника Вітчизни у клубі "Ветеран" Василівської міської організації ветеранів України пройшов урочистий захід "Є така професія — Вітчизну захищати". Голова ради ветеранів Лідія Слободян запросила на цю зустріч ветеранів Збройних Сил, учасників бойових дій у Великій Вітчизняній війні, воїнів-інтернаціоналістів, а також керівників району, міста, ветеранських організацій, ветеранську громадськість.

Цього року свято видалося із трагічним присмаком через події, які відбулися напередодні у Києві. Захід розпочався хвилиною мовчання та вшануванням пам’яті загиблих у столиці. У клубі не лунала музика, не звучали пісні, а лише слова подяки на адресу наших захисників, ветеранів, які своїми вчинками вже довели, що можуть гідно постояти за честь і славу своєї держави, свого народу.

Лідія Андріївна у декількох словах зупинилася на історії кожного з присутніх захисників. Хтось із них свого часу боронив кордони радянської Вітчизни від нападу німецько-фашистських загарбників, хтось пройшов Афган, хтось став учасником інших локальних військових конфліктів... Та кожен залишався вірним своїй присязі і з честю виконував свій солдатський обов’язок.

У своєму привітанні до ветеранів Збройних Сил голова райдержадміністрації Сергій Джуган подякував колишнім воїнам за їх ратний подвиг в ім'я миру і життя людей. Він наголосив, що, на жаль, у наш неспокійний час знову існує загроза миру, тому ми повинні разом докласти максимум зусиль для його збереження. А головним завданням ра-йонної влади залишається збереження стабільності в районі, вирішення соціально-економічних питань.

Голова районної ради Денис Калінін приєднався до привітань, подякував ветеранам за їх гідне виконання військового обов'язку, побажав активної участі у вихованні нашої молоді, передачі молодому поколінню свого безцінного життєвого досвіду.

Ветеранів поздоровили представники Василівської міської ради і коледжу ТДАТУ.

Захисникам Вітчизни разом із святковими привітаннями вручили подарунки від районного і міського керівництва, а також від спонсорів свята — Василівського РБТІ (С. Дашковський), приватного підприємця Р. Работенка, Василівського заводу "МК" (О. Шеремет) та від колективу василівської міні-пекарні "Баракат" (Г.Алієв).

 

 

 

 

вівторок, 25 Лютого 2014 15:00 | Переглядів: 574

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]