Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Шановні запоріжці!

Сьогодні ми переживаємо один з найтрагічніших періодів історії сучасної України. Події останніх днів повністю змінили звичний хід життя кожної української сім'ї. За моїм твердим переконанням, будь-які розбіжності повинні вирішуватися виключно мирним шляхом. Силові дії та ультиматуми неприйнятні і заводять країну в глухий кут. Сьогодні усі народні депутати повинні залишатися відповідальними перед своїми виборцями.

Незалежно від ситуації і влади я залишаюся з народом, зі своїми виборцями і домагатимуся виконання тих завдань, які ми разом ставили. У цей нелегкий час, як ніколи, усім нам треба об'єднатися.

Громада і місцеве самоврядування - це основа будь-якої держави. Реальна влада має бути на місцях, у тих, хто обраний людьми, хто може чесно та відкрито дивитися їм в очі, працювати разом з ними на благо свого міста, краю, держави.

Сьогодні нам потрібна нова Конституція і новий порядок. У Основному Законі повинно йтися не про перерозподіл повноважень між президентом та парламентом, а про реальну й необхідну децентралізацію влади, не про призначення з владних кабінетів керівників районів і областей, а про обрання їх народом. Новими законами необхідно передбачити самодостатність місцевих бюджетів, їх автономність від держбюджету. Гроші, які заробляються на місцях, повинні там і залишатися й спрямовуватися на розвиток рідного регіону. Органам місцевого самоврядування необхідно передати більше свободи й коштів. Вони повинні працювати разом з народом, використовуючи усі форми прямої демократії.

Ось головні завдання, які необхідно вирішити і над якими я працюватиму. Більше ніколи ми не повинні допустити силових дій і кровопролиття. Ви вибрали мене своїм представником у Верховній Раді України, і я, як і раніше, захищатиму інтереси своїх виборців, свого краю. Тільки разом, тільки об'єднавши всі наші зусилля, ми зможемо здолати сьогочасні труднощі й добитися кращого життя.

 

Володимир Бандуров
народний депутат України

 

 

середа, 26 Лютого 2014 15:12 | Переглядів: 521

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]