Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Відбулася зустріч з лідерами районних організацій політичних партій та громадських організацій

Голова райдержадміністрації С.Джуган за участю голови районної ради Д.Калініна провів зустріч з лідерами політичних партій та громадських організацій, що діють на території району. В заході взяли участь депутати обласної ради К.Луценко та С.Грачов, керівники районних організацій ВО «Батьківщина»; «Народна партія»; ПР; РО ПРП; СПУ; «УДАР»; районної та міських ветеранських організацій; голови галузевих профспілкових організацій; національних культурних

товариств; асоціації фермерів та приватних землевласників та інші. Також були присутні керівники органів місцевого самоврядування та РВ ГУМВСУ в Запорізькій області. С.Джуган поінформував про загальну суспільно-політичну ситуацію в Україні, соціально-економічну та суспільно - політичну ситуацію в районі. Зокрема, зазначив, що нашим головним спільним завданням на сьогодні є збереження миру і спокою на території, недопущення трагедій сьогодні і в майбутньому, вирішення соціально-економічних завдань життя громади.

В своїх виступах голова районної ради, депутати обласної ради підкреслили, що на сьогодні в Україні є легітимно призначений в.о. Президента України, діюча Верховна Рада, призначений Кабінет Міністрів, працюють обрані місцеві органи самоврядування. Важливо не допустити сепаратистських проявів, зберегти цілісну, єдину державу Україну. Якщо хтось не розділяє думок, має дотримуватись законних шляхів, через майбутні вибори досягати своїх цілей.

Розглянуто і обговорено пропозиції та побажання щодо визначення плану спільних дій, налагодження взаємодії між представниками всіх партій та громадських організацій задля вирішення актуальних питань збереження правопорядку на території, вирішення питань життєзабезпечення регіону.

Зокрема, керівник районної громадської організації «Відродження» О.Кваша запропонував провести роботу по формуванню загонів самооборони для надання допомоги правоохоронним органам з підтримання правопорядку на території району. На пропозицію представника РО «Народної партії» В.Марценюка щодо включення представників народу для контролю за діями влади, заступник голови Громадської ради при РДА О.Кваша поінформував, що в районі вже є та працює Громадська рада при РДА, і якщо є необхідність, кожен може через громадські організації реалізувати свою участь в Громадській громаді.

Керівник районної організації ВО «Батьківщина» Л.Бекерська наголосила на важливості підтримання правопорядку та стабільності ситуації на території району, необхідності збереження цілісності держави Україна. Запевнила, що представники її політичної сили гарантують, що не будуть здійснювати незаконне руйнування пам’ятника Леніну в м. Василівка.

Розуміючи всю серйозність сучасної ситуації, учасники зустрічі, на пропозицію голови РДА С.Джугана, прийняли і підписали Меморандум про співробітництво та взаємодію між керівниками діючої влади і представниками політичних партій та інститутів громадянського суспільства на території району.

В зустрічі прийняв участь член ГО «Спілка офіцерів України», ГО «Комітет по боротьбі з корупцію» А.В.Шевченко, який поінформував присутніх про свою політичну і правозахисну діяльність.

Також було обговорено питання про організацію та проведення позачергових президентських виборів.

Підводячи підсумки, С.Джуган подякував за ділову розмову, наголосив, що на сьогодні є призначена влада і необхідно неухильне виконання всіх державних Указів, документів та постанов.

 

 

 

 

 

 

п'ятниця, 28 Лютого 2014 10:35 | Переглядів: 586

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]