Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

В умовах політичної та економічної нестабільності народний депутат Володимир Бандуров продовжує вирішувати проблеми своїх виборців

Одним із основних завдань роботи народного депутата, обраного до українського парламенту за мажоритарним округом, є його здатність в умовах складної політичної й економічної ситуації в країні ефективно і планомірно представляти та захищати на всіх рівнях влади інтереси людей, які вручили йому мандат своєї довіри. І якщо він неухильно виконує свої депутатські обов'язки, це означає, що люди зробили правильний вибір.

Володимир Бандуров та його помічники чітко усвідомлюють, що навіть у період громадських катаклізмів, які мають місце в сучасній Україні, життя триває. А мешканці округу - розраховують на допомогу депутата, на його сприяння у вирішенні їхніх нагальних проблем. 25 і 26 лютого до громадської приймальні народного депутата зі своїми проханнями звернулися мешканці Василівського, Кам’янсько-Дніпровського, Оріхівського, Великобілозерського районів та міста Енергодара.

Багатьох людей, які прийшли на прийом, турбують тривожні події в країні.

- Я отримую численні запитання від виборців. Люди налякані останніми подіями і хочуть почути роз’яснення щодо ситуації. Дуже часто отримувана ними інформація суперечлива й неповна. Так, дійсно, сьогодні ми переживаємо найскладніші дні, - відзначив народний депутат Володимир Бандуров. – Моя чітка позиція - будь-які суперечності повинні вирішуватися виключно мирним шляхом. Силові дії і ультиматуми неприйнятні. Незалежно від ситуації і влади я залишаюся зі своїми виборцями, і домагатимуся виконання тих завдань, які ми разом ставили. Мусить бути проведена велика робота, але я впевнений у тому, що разом ми здолаємо будь-які труднощі. Усе залежить виключно від нас з вами.

Як завжди, діапазон проблем, озвучених відвідувачами громадської приймальні, був досить широким - від надання матеріальної допомоги до кваліфікованої юридичної консультації.

Представники енергодарського садівничого товариства «Будівельник» поскаржилися на завищені тарифи на технічну воду, яка за договором із Запорізькою АЕС подається для поливу їхніх ділянок. Тариф на неї складає 4,60 грн. за кубічний метр, тоді як вартість кубометра питної води в Енергодарі - 1,70 грн. Депутат звернувся до керівництва атомної станції з пропозицією розібратися у цьому питанні й вирішити його у законний спосіб, з тим щоб тарифи на технічну воду не перевищували тарифів на питну.

Деякі проблеми територіальних громад можна вирішити за допомогою ініційованого Володимиром Бандуровим проекту «Поспішайте творити добро». Так, мешканцям Василівки, які підняли питання освітлення вулиці Партизанської, було запропоновано взяти участь у конкурсі грантів і спільними з благодійним фондом «Під покровом Богородиці» зусиллями поліпшити своє рідне місто, рідну вулицю.

Як і раніше, актуальними залишаються спірні земельні питання, багато з яких депутат свого часу вже допоміг вирішити. Цього разу до громадської приймальні Володимира Бандурова за консультацією звернулися мешканці Кам’янсько-Дніпровського району, які хочуть оформити юридично землі під сінокоси та пасовища. Вони отримали сертифікат на земельний пай, але без урахування землі, відведеної під сінокіс та пасовища. Юристи, помічники народного депутата, дали вичерпні відповіді на всі питання селян.

Традиційно багато було звернень з проханням про надання матеріальної допомоги. На них народний депутат завжди реагує позитивно й оперативно, оскільки часто йдеться про здоров'я, а часом і про життя людини. Цього разу він взяв на контроль питання про проведення операції із заміни тазостегнового суглоба хлопчикові з Василівського району. А народній майстрині з Великої Білозерки вирішив допомогти з придбанням фотокамери, необхідної їй для фотографування своїх робіт, щоб мати можливість розміщувати їх в мережі Інтернет і брати участь у виставках народної творчості.

Лютневий прийом народного депутата допоміг розібратися з багатьма проблемами мешканців регіону, але життя не стоїть на місці й продовжує висувати нові виклики, які люди вирішуватимуть, як завжди, за допомогою свого депутата.

- Незважаючи на події, що відбуваються в країні, депутати не повинні забувати про роботу у своїх регіонах, у своїх округах, - підкреслив Володимир Бандуров. - В умовах сьогоднішньої непростої ситуації треба тим більш оперативно та ефективно допомагати людям, які нам довіряють і розраховують на нашу допомогу й підтримку. Як і завжди, я захищатиму інтереси своїх виборців. Разом з вами ми реалізуємо всі наші плани. Капітальний ремонт округу не зупиняється. Завдяки «зеленим інвестиціям» ремонтуються школи, дитячі садочки, лікарні. Продовжує свою роботу проект грантів «Поспішайте творити добро». Разом з вами ми змінюємо вигляд наших міст і сіл, разом ми здолаємо й усі труднощі і зробимо наше життя кращим.

 

 

понеділок, 03 Березня 2014 10:17 | Переглядів: 557

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]