Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Валерій Баранов: «Наразі головне – стабілізувати суспільно-політичну ситуацію в регіоні»

Голова облдержадміністрації Валерій Баранов провів прес-конференцію з журналістами, під час якої поінформував представників ЗМІ щодо основних принципів роботи та першочергових завдань, які перед ним стоять, як перед очільником регіону.

- Наразі моє головне завдання – стабілізувати суспільно-політичну ситуацію в регіоні. У нас, запоріжців, є різні позиції та погляди, різні точки зору, але для того, щоб забезпечити нормальну життєдіяльність та розвиток регіону, необхідно забезпечити взаєморозуміння та спокій. Моє друге завдання – це кадрове питання, я зроблю все, щоб при владі не було людей, причетних до корупційних схем. Я готовий в цьому питанні прислухатися до громадськості та журналістів, і переконаний, що спільними зусиллями ми викоренимо це явище, - зазначив Валерій Баранов.

 Також керівник регіону підкреслив, що особливу увагу приділить фінансовому питанню, щоб зробити все для забезпечення виплати зарплат, пенсій та соціальних виплат.

 - Окремий, вкрай серйозний напрямок – це поповнення бюджету. Ураховуючи складну ситуацію в Україні ми маємо приділяти особливу увагу поповненню бюджету. Є багато можливостей та джерел для поповнення казни. Найближчим часом я зустрінуся з керівниками провідних підприємств регіону, ми обговоримо ситуацію з їх станом роботи, з податками, які вони сплачують, - повідомив Валерій Баранов.

 Посадовець наголосив, що наразі необхідно працювати 24 години на добу. За його словами, обласна влада буде абсолютно відкритою для громадян, і зустрічі з представниками громадськості будуть регулярними.

 На пропозицію призначити одним зі своїх заступників людину з активістів, які брали участь в акціях протесту, Валерій Баранов зазначив, що він обиратиме своїх заступників перш за все за рівнем професіоналізму. Також він наголосив, що його роботу має контролювати не людина з його команди, а громадськість, і для цього буде створено всі необхідні умови.

 

 Управління у справах преси та інформації ЗОДА

середа, 05 Березня 2014 08:23 | Переглядів: 486

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]