Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Керівник області вважає за необхідне якнайшвидше провести ротацію силових структур

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк провів всеукраїнську селекторну нараду з питань суспільно-політичної ситуації в країні. У Запорізькій селекторній студії працювали голова обласної державної адміністрації Валерій Баранов, його перший заступник Віктор Ємельяненко та заступник голови ОДА Петро Гончарук.

Відкриваючи засідання, Прем’єр повідомив, що це перша спільна нарада, яка проходить за участю новопризначених голів облдержадміністрацій.

- На вас покладена неймовірна відповідальність за ситуацію на ввірених територіях. Кожен ваш крок має бути зваженим та відповідати сподіванням багатьох людей, - зазначив Арсеній Яценюк.

Щодо поточної ситуації Урядовець повідомив, що найближчим часом Україна отримає перший пакет допомоги від США. Також він висловив сподівання на те, що європейські країни-партнери також нададуть допомогу, що дозволить стабілізувати суспільно-політичну ситуацію.

Серед негативних чинників, які впливають на ситуацію в країні, Арсеній Яценюк відзначив невмотивовану присутність російських військ в АРК.

У ході селекторної наради керівники областей доповіли про стан справ на місцях. Так, керівник Запорізької облдержадміністрації Валерій Баранов повідомив, що сьогодні в обласному центрі можливі провокації. Разом з тим, очільник регіону відзначив, що область готова до цього.

- Вчора була проведена нарада із силовими структурами та за участю представників самооборони. Сьогодні ми запросили небайдужих запоріжців прийти на площу Фестивальну та обговорити ситуацію в країні, визначити найбільш болючі питання та разом пошукати відповіді на них, - повідомив Валерій Баранов.

Серед першочергових завдань, які поставлені центральним керівництвом перед новопризначеними керівниками областей – децентралізація влади. Йдеться про будівництво ефективної системи державного управління на основі позитивного досвіду європейських країн.

Таке завдання голова Запорізької ОДА прокоментував лаконічно: «Це те, про що я мріяв все життя – ми будемо всіма силами допомагати вибудовувати цю нову систему роботи».

Також очільник Запорізького краю порушив одне з питань, яке стосується життєдіяльності регіону. Зокрема в найкоротші строки завершити ротацію усіх силових структур, щоб була можливість якомога швидше приступити до подальшої роботи на місцях.

 Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

середа, 05 Березня 2014 14:24 | Переглядів: 467

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]