Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Валерій Баранов прийняв присягу на вірність громаді Запорізького краю

Голова обласної державної адміністрації Валерій Баранов зустрівся з жителями області, які зібралися на площі перед облдержадміністрацією, та обговорив з ними суспільно-політичну ситуацію в країні. До участі в заході було запрошено всіх небайдужих громадян. Вітаючи присутніх, Валерій Баранов наголосив, що його завдання – відновити довіру до влади, забезпечити її прозорість та відкритість.

- Я не просив призначити мене головою облдержадміністрації, мені запропонували цю посаду й дали на роздуми дві години. Я поставив низку питань щодо моєї роботи і отримав стверджувальні відповіді, тому зараз стою тут. Я питав, перш за все, чи не повториться те, що відбулося після Помаранчевої революції, мені сказали, що це виключено. Також я наголосив, що не збираюся вступати ні в які партії на чиюсь вимогу, - зазначив Валерій Баранов.

Керівник регіону наголосив, що для нього є вкрай важливою довіра громадян, налагодження з ними діалогу, тому він, приступивши до роботи, в першу чергу зустрівся з запорізькими активістами.

- Моя зустріч з представниками запорізького Майдану розпочалась не дуже добре, але після тригодинного спілкування ми знайшли компроміс, і я обіцяю, що буду виконувати всі його умови, - наголосив Валерій Баранов.

Щодо формування нової команди очільник регіону зазначив, що він не збирається радикально змінювати колектив, на своїх місцях залишаться професіонали, які якісно виконують свою роботу та яких поважають люди.

- Я не проти того, щоб приймати на роботу людей, які були на Майдані. Але для цього вони повинні мати достатній досвід роботи, високий рівень професіоналізму. Пропонуйте кандидатури, будемо їх розглядати та приймати рішення. Мало бути просто гарною людиною, щоб працювати в облдержадміністрації, необхідно бути справжнім професіоналом. Протягом двох тижнів у нас буде сформовано команду, - повідомив Валерій Баранов.

Наприкінці зустрічі Валерій Баранов прийняв присягу на вірність громаді Запорізького краю. Керівник області став першим головою ОДА, який прийняв присягу перед громадянами.

 

 Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

четвер, 06 Березня 2014 11:20 | Переглядів: 488

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]