Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Капітальний ремонт округу необхідно продовжити

Завдяки наполегливості народного депутата України Володимира Бандурова вдалося знайти фінансування для проведення робіт з освітлення вулиць і модернізації ліфтів у містах і селах 79-го округу. Планом передбачається заміна, ремонт і модернізація вуличного освітлення в Оріхівському, Кам’янсько -Дніпровському та Василівському районах.

Початок робіт було заплановано вже на березень, але із-за зміни уряду та політичних змін у державі вони й досі не розпочаті.

- Незважаючи на складну ситуацію в країні, на політичну та економічну кризу, необхідно не лише вирішувати загальнодержавні питання, але й приділяти увагу регіонам. Останні події демонструють, наскільки важливо знати, що тривожить людей у регіонах, з якими проблемами вони стикаються у повсякденному житті. Під час багатьох моїх зустрічей з виборцями ставилося питання необхідності ремонту вуличного освітлення та заміни ліфтів, - повідомив Володимир Бандуров. - І я як народний депутат зобов'язаний вирішувати поставлені людьми питання незалежно від того, хто сидить у кріслі прем'єра і які фракції складають більшість у парламенті. Мені вдалося знайти кошти на модернізацію освітлення, на ремонт ліфтів. Тепер є питання до нового уряду, щоб ці гроші були «розморожені» й дошли на місця.

Як тільки гроші поступлять на місця, роботи із заміни й модернізації освітлення вулиць розпочнуться у Василівці та селі Орлянському Василівського району, в Кам’янці-Дніпровській, у селах Благовіщенка, Велика Знам’янка, Водяне, Дніпровка, Іванівка, Нововодяне, Новоукраїнка, Зразкове, Заповітне Кам’янсько-Дніпровського району, а також в Оріхові.

Крім того, Володимир Бандуров зміг добитися додаткового фінансування для проведення ремонту та заміни ліфтів в Оріхові, Степногірську та Енергодарі. Модернізація й заміна ліфтів запланована у Степногірську в семи будинках по вулицях Молодіжній та Сухоіванівській, в Оріхові у трьох житлових будинках по вулиці Рози Люксембург і в Енергодарі в двадцяти двох будинках по вулицях Енергетиків, Будівельників, Юності, Комсомольській, Радянській.

Усього на заміну освітлення та модернізацію ліфтів в цих містах має бути виділено понад 56 мільйонів гривень. Але через відсутність коштів ці роботи не можуть розпочатися.

Протягом останніх років завдяки допомозі та цілеспрямованій роботі народного депутата Володимира Бандурова у 79-й округ було спрямовано понад 46 мільйонів гривень на утеплення й модернізацію 28 соціальних об'єктів. Відремонтовані та утеплені 5 дитячих садків і 3 школи в Енергодарі, 2 лікарні, 5 дитячих садків і 6 шкіл у Василівському районі, дитсадок та лікарня у Великобілозерському й Кам’янсько-Дніпровському районах, 2 школи та лікарня в Оріхівському районі.

Цього року також були заплановані ремонтні роботи 35 будівель дитячих садків, шкіл та лікарень. Велика частина коштів повинна була піти на заміну старих вікон і дверей у школах і дитячих садках Оріхівського району: із запланованих 35 об'єктів 32 знаходяться саме в цьому районі.

Крім того, з цих же коштів планується провести капітальний ремонт дитячої музичної школи в Енергодарі, амбулаторії сімейного типу і школи в селі Приморське Василівського району.

На ремонт цих 35 об'єктів було передбачено виділення близько 21 мільйона гривень.

- Було проведено велику підготовчу роботу. Розроблені проекти по кожному об'єкту, пройдена не одна процедура перевірок та захисту підготовленої документації. Необхідність і соціальну значимість цих проектів доводилося відстоювати у багатьох «високих» кабінетах. Ми досягли своєї мети, і наші об'єкти було включено до переліку фінансування. На жаль, останні події в країні зірвали багато планів, і тепер наше завдання - добитися у нового уряду рішення про «розмороження» коштів, призначених для реставраційних робіт на запланованих об'єктах. Над цим я й працюватиму, відстоюючи необхідність ремонту наших дитячих садків, шкіл, лікарень, освітлення вулиць і заміни ліфтів. Ми продовжуємо капітальний ремонт нашого округу і разом з вами зробимо наше життя кращим, - заявив Володимир Бандуров.

 

 

 

 

вівторок, 11 Березня 2014 09:25 | Переглядів: 592

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]