Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Звернення до жителів району!

Шановні Василівці! Україна переживає один з найтрагічніших періодів у своїй новітній історії, коли відбувається крайнє загострення суспільно-політичних та соціально-економічних проблем, виникла реальна загроза її територіальній цілісності.

Всі ми є свідками кризи української державності, крайньої політичної та національної поляризації суспільства. Час вимагає від нас – мешканців району, громадян України бути максимально виваженими, політично толерантними та нейтральними один до одного.

Закликаємо всю свідому громадськість до безумовного діалогу та консенсусу, результатами якого мають бути мир та злагода в суспільстві.

Закликаємо політиків, владу на всіх рівнях утриматись від дій та рішень, що ставлять під реальну загрозу життя простих людей, їх культурні, релігійні, історичні, національні особливості, соборність та єдність української держави.

Не для того люди віддавали свої голоси, як виборці, за Вас, як представників інтересів народу, щоб ви використовували владу для нехтування життями своїх громадян.

Сідайте за стіл переговорів та домовляйтеся, забезпечте всіма мирними засобами збереження єдності країни та українського народу. Жоден з Вас не вартий смерті співвітчизників.

Думки про можливу війну - неприпустимі та злочинні. Час вимагає нових підходів до організації державного устрою України на основі гарантій безпечного, збалансованого розвитку її регіонів при безумовному збереженні територіальної цілісності, незалежності та невтручання будь-кого у внутрішні справи.

 

Голова районної ради, голова райдержадміністрації
керівники депутатських фракцій ПР, КПУ, ВО «Батьківщина»

 

вівторок, 11 Березня 2014 13:52 | Переглядів: 510

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]