Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Оцінювання робіт заочних конкурсів: «Конкурс плакатів» та «Конкурс фотографій»

На виконання наказу відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації від 20.01.2014 № 15 «Про проведення районного етапу ХІІІ Обласного конкурсу з пропаганди та розповсюдження здорового способу життя «Молодь обирає здоров’я» 21.02.2014 об 11.00 на базі

КПНЗ «Центр дитячої та юнацької творчості та туризму»  ВРР ЗО було проведено оцінювання робіт заочних конкурсів: «Конкурс плакатів» та «Конкурс фотографій». В «Конкурсі фотографій» взяло участь 5 шкіл, які надали 14 фотографій оздоровчо-пропагандистської тематики. У «Конкурсі плакатів» брали участь 11 шкіл, що надали 24 плакати. Не всі плакати були виконані згідно з інструкціями, не на всіх був присутній знак-емблема організації «Червоний Хрест», але й не це було основним критерієм оцінювання. Журі віддавало перевагу яскравим, оригінальним та позитивно спрямованим плакатам.

 Враховуючи результати оцінювання журі (протокол додається), у ІІ (очному) турі 26 лютого 2014 о 9.00 на базі КЗ «Дніпрорудненська СШ І-ІІІ ступенів «Світоч» ВРР ЗО взяли участь такі команди:

 - команда «ЖИВЧИК» КЗ «Дніпрорудненська ЗОШ І-ІІ ступенів» ВРР ЗО;

 - команда «ВІТАМІНКА» КЗ «Дніпрорудненська СШ І-ІІІ ступенів «Світоч» ВРР ЗО;

 - команда «КРОК УПЕРЕД» КЗ «Дніпрорудненська гімназія «Софія»- ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1» ВРР ЗО;

 - команда «НОВОЕ ПОКОЛЕНИЕ» КЗ «Дніпрорудненська СШ І-ІІІ ступенів «Талант» ВРР ЗО.

 Команди дотримувались всіх вимог положення про проведення конкурсів, мали емблему, форму, наочний матеріал.

 У ІІ турі проводились такі конкурси:

 - візитка команди;

 - вікторина (4 питання за 1 хвилину);

 - конкурс капітанів (на знання лікарських рослин та їх застосування при різних захворюваннях);

 - практична частина (на знання долікарської допомоги: 1 теоретичне питання та 1 практичне завдання).

 В суддівську колегію ввійшли представники товариства «Червоний Хрест» Василівського району, лікар дитячої амбулаторії м. Дніпрорудне, представники соціальних служб, методист району з виховної роботи та керівник районної циклової методичної комісії вчителів, що викладають «Основи здоров’я».

 У конкурсі «Візитка» усі команди використали багато цікавих ідей, були оригінальні та артистичні. Але найкращою у цьому конкурсі стала команда «ВІТАМІНКА».

 У конкурсі «Вікторина» точними у відповідях знову були учасники команди «ВІТАМІНКА». А в конкурсі капітанів перше місце поділили команди «ВІТАМІНКА» та «КРОК УПЕРЕД». «ВІТАМІНКА» вразила своєю оригінальністю виконання умов конкурсу, а «КРОК УПЕРЕД» повнотою та обсягом використаної інформації.

 У конкурсі «Практична частина» сильнішими були знову гравці команди «ВІТАМІНКА».

 За результатами оцінювання журі переможцем районного етапу конкурсу стала команда «ВІТАМІНКА» КЗ «Дніпрорудненська СШ І-ІІІ ступенів «Світоч» ВРР ЗО, яка і буде представляти район на зональному етапі обласного конкурсу «Молодь обирає здоров’я».

 Цікавими були виступи і інших команд, але їм не вистачило досвіду виступів на районному рівні. Тому ми чекаємо їх наступного року з новими ідеями.

 

 Методист КЗ «НМЦ» ВРР ЗО К.В.Мельничук

середа, 12 Березня 2014 13:08 | Переглядів: 550

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]