Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Її величність — жінка!

Саме під такою гучною назвою відбулося свято весни і краси у Василівському міському клубі "Ветеран". Привітати жінок з прекрасним святом при йшли заступники голови райдержадміністрації Василь Зайцев та Любов Ханенко, Василівський міський голова Сергій Лобинцев...

Голова ветеранської організації Л.А. Слободян підготувала приємний сюрприз для прекрасної половини — зачитала відгуки та побажання дітей і онуків Олександри Назаренко, Поліни Панченко, Людмили Олійник, Валентини Черниш, Людмили Теленкової. Звучали і біографії Валентини Усової та Світлани Музиченко.

Не оминули хвилиною слави і жінок-фронтовичок, які, на жаль, за станом здоров'я не мали змоги завітати на захід: Катерину Соловйову, Ніну Кушнір, Єлизавету Кірпічову, Лідію Голуб, Варвару Коробську, Тамару Кобзар, Євдокію Біду, Любов Чорновіл...

Відзначили на святі і працелюбність та відданість роботі трудівниць колишньої взуттєвої фабрики Антоніни Піскун, Ніни Куделі, Валентини Васильченко та Лідії Білоненко. Ці, на той час молоді, дівчата золотими руками виготовляли продукцію для всіх республік колишнього Радянського Союзу. Їх досягнення дійсно неоціненні!

Не менше трудяться на заслуженому відпочинку й Людмила Олійник, Антоніна Коваленко, Алла Безсонова, Любов Буйденко, Єфросинія Ганюк, Марія Шрамко, Світлана Кудлай, Наталія Путілкіна та інші, які взялися за важливу справу — очолили первинні ветеранські організації підприємств, на яких багато років сумлінно працювали. Пісні про жінок, молодість та кохання виконували незмінні соловейки клубу Раїса Нефьодова і Галина Спічка.

Спонсорську підтримку в організації свята надали завод "МК" (О.М. Шеремет, В.А. Цибульняк), ПП "Соколова", ТОВ "Слов'янський пух" (В.А. Данилевський), ТМ "Баракат" (Гусейн Алієв), Василівська міська рада.

 

 

 

п'ятниця, 14 Березня 2014 14:00 | Переглядів: 841

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]