Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Нерозривне коло родинне

"А сорочка мамина біла, біла, а сорочка мамина серцю мила…" — ці рядки з пісні стали лейтмотивом родинного свята "Я — україночка", яке пройшло у Дніпрорудненській школі «Талант». Спочатку талантами дивували і радували дівчата 5-9 класів разом зі своїми батьками. Родини Анастасії Фролової, Анастасії Коби, Ольги Андронової, Катерини Білик, Юлії Карнаух, Анастасії Клименок, Аліни Миронової, Катерини Височиної взяли активну участь у прекрасному заході.

А розпочалося святкування з вишуканого дефіле учасниць у стилізованих українських костюмах. Яскраве вбрання та привабливість дівочої краси одразу наповнили зал весняним настроєм. З непідробним хвилюванням учасниці дійства презентували свої родини та їхнє захоплення. Здивувала цирковим номером сім'я Фролових.

 Розчулила усіх присутніх Настя Коба піснею "Сорочка мамина". Ольга Андронова захоплюється фотомистецтвом, і фотоальбом її робіт про краєвиди рідного міста зацікавив багатьох присутніх, а до того ж і пісню гарну, "Моя Україна зі мною" заспівала. Катерину Білик у танці підтримала її найкраща подруга Аліна Поданенко.

 А як щиро виконала пісню "Хуторянка" Юлія Карнаух! І допомагали їй дівчата зі студії естрадно-спортивного танцю "Ритм". Чуттєвий танець "Румба" подарували глядачам Аліна Миронова та Микита Ковалишин. І прекрасний рок-н-ролл від Катерини Височиної.

 За традицією, на свято в кожній родині готують подарунки. Тож подарунками були пісні від юної виконавиці Аделіни Кохан (призерка вокального конкурсу «Ялта-2013»), танці від учасниць студії "Ритм" (керівник М. Ю. Бєляєва).

 Перший день святкування минув. На добру згадку про цю зустріч директор школи Олена Василівна Здор та голова батьківського комітету Алла Андріївна Волошинська вручили учасницям сімейні фотоальбоми.

 Святкування другого дня було не менш яскравим. Діти, вчителі, батьки ніби відчували себе однією великою родиною школи "Талант". Звичайно, лунали слова привітань для матусь, та й щира пісня душу звеселяла. Цього року наші мами довели, що вони не лише наймиліші, але і вправні го-сподині, суперові перукарі, вмілі організатори.

 Наша вдячність Анзіній А.О., Цільо Т.В., Бойко О.В., Волошинській А.А., Науменко А.О., Височиній Н.В., Переверзєвій Л.В., Лобко С.С., Малєєвій К.С., Галай О.В., Кожедуб К.Ю., Назаровець Н.А., Войнаровській О.Т., Заякіній Н.О., Вертій О.І., Тишко Д.А.

 А до того ж, наші мами гарно співають, бо дует родини Титових — Анни Олександрівни та донечки Насті — нікого не залишив байдужим, гучні оплески були щирою подякою за справжню материнську любов.

 Кульмінацією свята став парад вишиванок, відкрила який директор школи О.В. Здор, а учасниками стали учні початкових класів, вчителі, батьки. 65 яскравих та неповторних вишиванок! Це — рекорд! Сподіваємося, що його буде перевершено у наступних заходах.

 Свято не було б таким теплим, якби не допомога батьків. Тож нехай діти завжди відчувають їхню підтримку та любов.

 

 За матеріалами газети «Нова Таврія»

вівторок, 18 Березня 2014 14:58 | Переглядів: 590

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]