Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Яку професію обрати? Допомагає – районний центр занятості!

Щороку кожен школяр наближається до важливого періоду у своєму житті – обранні професії. Хтось має мрію ще з дитинства займатися певною справою і наполегливо йде до її здійснення, а хтось до останнього вагається. Допомогти зробити такий нелегкий вибір випускникам завжди охоче береться районний центр зайнятості. Традиційно на базі гімназії «Сузір’я» Василівський РЦЗ проводить загальнорайонну акцію «Випускник -2014».

Цього року на захід були запрошені 15 учбових закладів області. Відкриваючи захід, директор РЦЗ О.Д. Грушко побажала випускникам самовизначитися та зробити правильний професійний вибір.

 Про професії та їх переваги майбутнім випускникам розповідали представники: професійного ліцею та коледжу ТДАТУ м. Василівка, Запорізького національного університету, профліцею залізничного транспорту та авіаційного коледжу м. Запоріжжя, Запорізького факультету Київського національного університету культури і мистецтва, Державного педагогічного університету ім. Б.Хмельницького та училища культури м. Мелітополя.

Учбові заклади мали презентували свої навчальні заклади у різних формах: захоплива розповідь студентів, демонстрація різнобічних талантів випускників-студентів ВУЗів та ліцеїв, комічні рекламні ролики та офіційно-стислі відеопрезентації та ін. Різний інформаційний підхід запрошених учасників допоміг зробити захід яскравим, емоційно-наповненим, веселим, зрозумілим для різних вікових категорій (бо учасниками були не лише учні, а й вчителі, батьки).

 Всі запрошені учні та батьки мали можливість ближче поспілкуватися з представниками учбових закладів та дізнатися більш детальну інформацію, отримали презентаційні матеріали та запрошення на Дні відкритих дверей. Дана акція не лише зацікавила майбутніх абітурієнтів, а й відкрила нові інформаційні грані світу професій та вибору справи усього життя.

 

Наталія Пацаль
начальник відділу активної підтримки

вівторок, 18 Березня 2014 15:00 | Переглядів: 489

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]