Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Самоврядці змагалися!

Днями на базі ФОК «Таврія» відбулася третя районна Спартакіада серед збірних команд посадових осіб органів місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад, яка вже стала традиційною. Цього року у змаганнях взяли участь 12 рад, котрі з ентузіазмом сформували свої збірні команди і готувалися до запеклої боротьби.

Відкривав Спартакіаду голова районної ради Денис Калінін, який побажав всім учасникам успіхів у змаганнях, гарного настрою, сил та натхнення. Свої спортивні вміння учасники команд випробовували у таких видах спорту, як: настільний теніс, шахи, шашки, більярд, волейбол та міні-футбол.

У настільному тенісі обіграв суперників депутат Малобілозерської сільської ради Федір Волотко, який посів перше місце у цьому виді спорту. «Срібло» та «бронза» відповідно дісталися Олегу Гречці (Кам’янської сільрада) та Сергію Калоші (Василівська міськрада). У жіночій лізі перемогу здобула Наталія Герасименко – спеціаліст-землевпорядник Дніпрорудненської міської ради. Друге місце посіла Ірина Плюйко (Скельківська сільрада), а третє – Наталія Кірюта (Малобілозерська сільрада).

Не менш інтригуюче пройшли змагання у шашки. Перше місце серед чоловіків виборов депутат Дніпрорудненської міської ради Олександр Чупета. За ним – Ярослав Віктюк (Балківська сільрада) та Олександр Булітко (Василівська міськрада). Серед жінок першість у шашках здобула секретар Малобілозерської сільської ради Валентина Бедрик. Друге та третє місця між собою розділили Тетяна Козуліна (Василівська міськрада) та Тетяна Вяльцева (Скельківська сільрада).

У шаховому турнірі у своїх групах перемогу здобули голова Орлянської та депутат Малобілозерської сільських рад Володимир Назаренко і Інна Телюпа. Серед чоловіків «срібло» та «бронзу» вибороли Віктор Казачков (Василівська міськрада) і Микола Сирота (Верхньокриничанська сільрада), серед жінок – Олена Кудлай (Дніпрорудненська міськрада) і Людмила Бекерська (Василівська міськрада).

Цікава боротьба була і у змаганнях самоврядців у більярд. Найбільше шарів вдалося забити голові Підгірненської сільської ради Юрію Живиці, тож він і став переможцем. Друге місце посів Максим Сімонов (Дніпрорудненська міськарада), а третє – Віктор Прозоров (Малобілозерська сільрада).

Турнір з міні-футболу виграла команда Степногірської селищної ради, обігравши дніпрорудненських та тополинських футболістів, котрі розділили між собою друге та третє призові місця.

Не менш запеклу боротьбу можна було спостерігати у змаганнях з паркового волейболу. Суперники не хотіли поступатися один одному і до останнього боролися за довгоочікувану перемогу, яку врешті здобула команда Дніпрорудненської міської ради у складі Сергія Малиша, Миколи Костенка, Сергія Циби та Лариси Багмет. Поступилися першістю і посіли друге місце команда василівців (Олег Ошурков, Євген Власенко, Володимир Вандишев та Андрій Маковоз). «Бронзу» отримали волейболісти Малобілозерської сільської ради (Яків Мащенко, Віктор Зелінський, Сергій Плетінь та Ілля Ромашко).

У підсумку всіх змагань у загальнокомандному заліку першою стала команда Дніпрорудненської міської ради. Всього на два очки поступилася перемогою у Спартакіаді малобілозерчани. Третіми ж стали василівські самоврядці.

Всі переможці та призери були урочисто нагороджені медалями, кубками та грамотами. За підтримку та сприяння в організації Спартакіади був нагороджений і Денис Сергійович, який урочисто закривав  спортивний захід. На останок учасники Спартакіади сфотографувалися на пам'ять. Всі отримали лише приємні враження та спогади від змагань та товариського спілкування, і з нетерпінням очікують наступних ігор.

 

 

 

 

вівторок, 18 Березня 2014 13:04 | Переглядів: 593

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]