Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Соціальні працівники вчаться надавати послуги за європейськими стандартами

У Запоріжжі відбувся перший у цьому році семінар-тренінг у рамках проекту Twinning “Підтримка розвитку системи соціальних послуг в Україні”, який реалізується в Україні завдяки співробітництву Міністерства соціальної політики України і Міністерства соціальних справ та охорони здоров’я Республіки Франція. Його учасниками стали представники Міністерства соціальних справ та охорони здоров’я Республіки Франція,

керівники та фахівці територіальних структур органів соціального захисту населення Запорізької, Дніпропетровської, Донецької областей і представники громадських організацій. Під час семінару розглянуто низку практичних питань, зокрема, щодо проведення конкурсів на надання соціальних послуг шляхом соціального замовлення, здійснення моніторингу та оцінки якості соціальних послуг на відповідність вимогам державних стандартів.

 Директор Департаменту соціального захисту населення ОДА Ігор Мещан повідомив, що Запорізька область тривалий час співпрацює з проектом Твіннінг і досягла певних позитивних результатів, зокрема, у проведенні в 2013 році конкурсу із залучення бюджетних коштів для надання соціальних послуг і забезпечення взимку гарячого харчування бездомних.

 Учасники семінару обговорили актуальні напрями роботи органів соціальної сфери в рамках впровадження Проекту Twinning “Підтримка розвитку системи соціальних послуг в Україні”, окреслили першочергові задачі щодо його реалізації.

 Зазначений Проект складається з кількох модулів і фінансується Європейським Союзом. Програма проекту розрахована на період з вересня 2012 по грудень 2014 року.

 Впродовж березня-листопада 2014 року в містах Києві, Миколаєві, Запоріжжі та Львові заплановано низку семінарів-тренінгів для працівників сфери соціальних послуг з усієї України.

 

 Управління у справах преси та інформації ЗОДА

вівторок, 18 Березня 2014 15:04 | Переглядів: 486

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]