Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

«Срібна перемога» - у нашого району!

Березень – місяць великого поета, письменника та художника Тараса Шевченка. У районі пройшло багато різноманітних та цікавих заходів присвячених вшануванню пам’яті одного з найвидатніших українських літераторів. Серед них і 17 закладів культури клубного типу Василівщини, які взяли участь в обласній культурно-мистецькій акції «В сім’ї вольній, новій», присвяченій 200-річчю від дня народження Т.Г. Шевченка.

Дана акція проводилась з метою популяризації творчої спадщини видатного українського поета, утвердження в суспільстві високих духовних ідеалів безсмертного Кобзаря, піднесення авторитету національної культури.

 Протягом року було проведено 125 культурно-мистецьких заходів, з них: 15 виставок образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.

 Заключні урочистості акції відбулися минулої суботи у Запоріжжі на базі ДК «Орбіта». Методичний відділ Центру культури і дозвілля (завідувач В.В. Бабай, методист - Н.С. Шутова) організував виставкову експозицію інформаційних матеріалів найбільш яскравих культурно-мистецьких заходів нашого району.

 За підсумками обласної етапу відділ культури і туризму Василівської РДА посів друге місце, за що і нагороджений Дипломом Департаменту культури, туризму, національностей та релігій ОДА та Обласного методичного центру культури і мистецтва. За високий рівень організаційно-методичної роботи у забезпеченні виконання умов даної акції методичному відділу ЦКД висловлена Подяка.

 Вітаю всіх, хто докладав максимум зусиль для досягнення такого високого результату. Бажаю успіхів у подальшій роботі, натхнення та творчого запалу. Так тримати!

 

Тетяна Шаталінська
начальник відділу культури і туризму РДА.

вівторок, 18 Березня 2014 15:21 | Переглядів: 479

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]