Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Громадськість визначила кандидатуру очільника Головного управління Держземагентства в Запорізькій області

В облдержадміністрації відбулося громадське обговорення кандидатур на посаду начальника Головного управління Держземагентства в Запорізькій області. Свої кандидатури висунули такі громадські організації та об’єднання: Народна рада м.Запоріжжя та Запорізької області; ГО «Правий сектор» у Запорізькій області; обласне відділення Ліги захисту прав землевласників і землекористувачів «Земля України»;

спілка фермерів та працівників сільського господарства області; ГО ветеранів Афганістану; спілка ліцензіатів області, Аграрний союз у Запорізький області. У ході обговорення всі сім претендентів мали рівні можливості для представлення своєї програми діяльності структурного підрозділу, а також для надання відповідей на запитання присутніх.

Варто зауважити, що у заході взяли участь понад 250 представників громадськості та профільних галузей. Тож розмова була фаховою, принциповою і відвертою.

- Всі запропоновані громадськістю кандидати добре фахово підготовлені, мають відповідну освіту, а деякі – й не одну. При цьому учасники громадського обговорення враховували такі критерії як досвід, стаж роботи за спеціальністю, а також те, наскільки переконливими були програми кандидатів, - прокоментував захід заступник голови облдержадміністрації (стажування) Олег Ніколенко.

За підсумками обговорення відбулося рейтингове голосування. Найбільшу кількість голосів – 147 – здобула Людмила Спіцина, яку рекомендували фермери та працівники сільськогосподарської галузі області. Вона має фахову освіту, з 2000 по 2013 роки працювала на різних посадах у Головному управлінні земельних ресурсів Запорізької області.

Ухвалено рішення рекомендувати голові обласної державної адміністрації подати кандидатуру Людмили Спіциної на погодження для призначення на посаду начальника Головного управління Держземагентства в Запорізькій області.

Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

четвер, 20 Березня 2014 14:41 | Переглядів: 618

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]