Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Валерій Баранов підтримав звернення до жителів Запорізької області щодо суспільно-політичної ситуації в Україні, прийняте депутатами облради

Голова облдержадміністрації Валерій Баранов взяв участь в роботі 33-ї позачергової сесії Запорізької облради, яка стала для нього першою після призначення на посаду. Закликавши депутатів облради та представників Народної ради до компромісу, голова облдержадміністрації запропонував всім зняти партійні значки, замінивши їх на символіку Запорізького краю.

- Ми повинні об’єднати зусилля для майбутнього. На щастя, сьогодні влада та жителі Запорізького краю знаходять точки взаєморозуміння. Наше завдання нині – зберегти стабільну соціально-економічну обстановку в регіоні, - наголосив Валерій Баранов.

Першим питанням на порядку денному позачергової сесії облради став розгляд проекту звернення депутатів обласного рівня до жителів Запорізької області щодо суспільно-політичної ситуації в Україні. Своє бачення ситуації висловили депутат облради Микола Фролов, який вніс найбільшу кількість поправок до тексту звернення, секретар Народної ради Олег Ткаченко, народний депутат України Сергій Кальцев, народний депутат Верховної Ради першого скликання Олександр Білоусенко та інші.

Голова облдержадміністрації підкреслив, що поділяє позицію Запорізької обласної ради, яка у своєму зверненні до жителів Запорізької області засудила вторгнення військ РФ на територію України та виступила проти будь-яких проявів сепаратизму. Депутати закликали жителів області, незалежно від політичних симпатій, релігійної, національної приналежності, утриматись від радикальних настроїв, не вчиняти провокативних дій та не підбурювати до них інших, не допускати насильство та екстремізм.

Один з головних месседжів звернення звучить так: «Сьогодні, як ніколи, ми маємо об’єднатись, стати єдиною Запорізькою громадою. Кожен із нас має зробити все, щоб у Запорізького краю та України було щасливе і мирне майбутнє».

Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

четвер, 20 Березня 2014 15:20 | Переглядів: 473

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]