Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Тривають перевірки комунальних закладів Запорізької обласної ради

Тривають планові перевірки комунальних установ та закладів Запорізький обласної ради. Днями комісія побувала в Обласному комунальному підприємстві “Аптечне об'єднання “Фармація”. До складу ОКП «АО «Фармація» входить 12 структурних підрозділів : 1 аптечний склад, 6 аптек та 4 аптечних пункти.

Станом на сьогодні тривають ремонтні роботи у виробничих приміщеннях оптового складу у зв'язку з приведенням приміщень до відповідності ліцензійним умовам оптової торгівлі лікарськими засобами. Нещодавно придбано холодильник для зберігання лікарських засобів. Для підвищення безпеки у поточному році при вході до приміщення встановлено домофон. Крім того, для охорони об'єкту, де зберігаються наркотичні засоби, встановлено кнопку виклику Державної служби охорони.

ОКП «АО «Фармація» розширює мережу для обслуговування населення. На початку року відкрито аптеку у селі Петро-Михайлівка Вільнянського району. Це дало можливість забезпечувати мешканців села та поряд розташованих населених пунктів лікарськими засобами. В місті Запоріжжя знаходиться аптека №212 (з виготовленням ліків), та 3 аптечних пункти, які розташовані в лікувальних закладах обласного підпорядкування. Чотири аптеки розташовані в районних центрах – Василівка, Приморськ, Оріхів та Вільнянськ.

Також відвідано комунальний заклад «Запорізький обласний Центр науково-технічної творчості учнівської молоді "Грані" та Комунальний заклад "Запорізький обласний центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді" Запорізької обласної ради.

вівторок, 25 Березня 2014 15:25 | Переглядів: 557

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]