Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Піклування про людей – свята справа!

У цьому році патронажній службі Товариства Червоного Хреста України виповнюється 50 років. Цей світлий ювілей говорить про те, що дана організація є надто важливою у нашому суспільстві, адже чимало людей потребують особливої уваги та турботи, яку надають їм сестри милосердя.

Патронажна служба була створена з метою надання допомоги органам охорони здоров’я в медичному обслуговуванні та догляді за самотніми, хворими людьми похилого віку, які перебувають на ліжковому режимі.

У Василівській районній організації Товариства Червоного Хреста (РОТЧХ), яку очолює Зінаїда Висоцька, віддано працюють 6 патронажних сестер: Тетяна Прохорець, Зоя Пастух, Ірина Школова, Надія Довженко, Валентина Безсмертна та Любов Вієнко. Завдяки сестрам милосердя 375 інвалідів, одиноких та малозабезпечених мешканців району отримали турботу, допомогу, як медичну, так і просто людську, та найголовніше, що їх зрозуміли і підтримали.

Привітати сестер милосердя завітав заступник голови районної ради Анатолій Кравець, який вручив усьому колективу РОТЧХ подяки за активну та сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток територіальної громади та з нагоди 50-річного ювілею служби.

Патронажна служба РОТЧХ тісно співпрацює з органами охорони здоров’я, з адміністрацією Василівської міськради, ветеранськими організаціями. Сестри милосердя — часті гості навчальних закладів та трудових колективів, у яких вони проводять різноманітні бесіди, беруть участь у благодійних акціях. Тож і не дивно, що за свою активну діяльність у 2011 році служба зайняла перше місце в області.

Бажаємо патронажній службі Василівської РОТЧХ витримки, добра, натхнення та, передусім, здоров’я у виконанні такої важливої справи – допомозі ближньому!

 

Інформація та фото – редакція газети «НТ»
Анна ШАПОВАЛОВА

 

 

понеділок, 16 Січня 2012 15:52 | Переглядів: 870

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]